Netværket

 

Her finder du den aktuelle medlemsliste af Backspin Business. Netværket udbygges løbende, og den dynamiske proces med at sammensætte et stærkt og harmonisk forretningsnetværk foretages med respekt for ønsket om yderligere udbygning af gruppen.

Et godt netværk er aldrig stærkere end det svageste led. Og udbyttet aldrig større end netværkets indre liv. I Backspin Business er alle medlemmer aktive og væsentlige brikker, der sikrer værdiskabelsen for sig selv og hinanden. Som god netværker er du din egen betydning bevidst og har gjort dig overvejelser omkring din rolle i gruppen.

Manglende fremmøde er ikke bare et tab for det enkelte medlem, men også for hele grupper der er en ressource mindre.

Har du lyst til at blive en vigtig del af Backspin Business så kontakt os og lad os sammen finde dit udbytte af et aktivt medlemskab.

Michael Jul

Adm. direktør/partner

michael@backspinbusiness.dk

Mobil: 2336 1207

VIRKSOMHED
BRANCHE
MEDLEM
Apus Denmark
Reklame artikler, golf artikler, profilbeklædning
Henrik Bang
Navn: Henrik Bang
Firma: Apus Denmark
Titel: Ejer
Branche: Reklame artikler, golf artikler, profilbeklædning
Beskrivelse: Apus Denmark – 19 års ekspertise indenfor reklameartikler. Apus Denmark er leverandør af reklameartikler, profilbeklædning, gaver – ja, alt er muligt. Via vores mange år i branchen har vi de rigtige kontakter i Danmark, Europa og Østen. Vi sikrer den rigtige pris – og at varerne leveres til tiden! Vores erfaring er, at vi kan nedsætte jeres årsbudget til reklameartikler med 15 til 20 %. Derfor er vores mål ikke at levere en enkelt ordre til medlemmerne i Backspin Business – vores mål er, at vi sammen gennemgår jeres køb af reklameartikler, og at vi efterfølgende påviser, hvorledes Apus Denmark kan optimere jeres budget. Giv mig et ring – så kigger jeg forbi! Apus Denmark arbejder bla. tæt sammen med følgende virksomheder:* Blockbuster Video Danmark A/S
* ATEA A/S
* Frelsens Hær
* Scania Lastbiler
* Tivoli
* Volvo personvogne
* Alm Brand Forsikring
* Philips
* Wannabee Reklamebureau
* Produktionskompagniet

HENRIK BANG

Phone: +45 27 11 99 55
Email: HB@apusdenmark.dk

Gruppe: København
BDO
Revision
Dan Bøøk Malmstrøm
Navn: Dan Bøøk Malmstrøm
Firma: BDO
Titel: Partner/Statsaut. Revisor
Branche: Revision
Beskrivelse: BDO – Indlevelse skaber udviklingHvordan skaber du udvikling og sund vækst i din virksomhed? Et godt sted at starte er hos en revisor, der lever sig ind i din virksomheds udfordringer, en revisor, der har erfaring og kompetencer til at yde kvalificeret sparring og en revisor, der har indsigt og mod til at give dig ærlige råd. En sådan revisor finder du hos BDO.Vi er markedsledende inden for revision, regnskab og økonomisk rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder. Mange af vores kunder er helt eller delvis ejerledet, hvorfor vores viden og serviceydelser er udviklet for at løse de udfordringer, som disse virksomheder står overfor.

Vi bidrager til din virksomheds fortsatte udvikling via engageret og kvalificeret sparring, for vores mål er at medvirke til at skabe sund vækst for både din virksomhed og for dig.

Når opgaven kræver det, henter vi ekspertviden i vores specialafdelinger, hvor fagspecialister inden for skat og moms, service og support, it-revision samt virksomhedshandel giver vores kunder velbegrundede råd.

Vi har et indgående kendskab til det lokale erhvervsliv og et stærkt internationalt netværk. Vi er en del af det internationale BDO-netværk, der består af uafhængige medlemsfirmaer verden over. Netværket har over 46.000 medarbejdere i 115 lande.

I Danmark har vi godt 1.000 medarbejdere fordelt på 30 kontorer over hele landet fx i København, hvor 20 statsautoriserede revisorer og 140 medarbejdere er beskæftiget.

Gruppe: København
BoConcept
Boliginteriør
Jon Henriksen
Navn: Jon Henriksen
Firma: BoConcept
Titel: Partner
Branche: Boliginteriør
Firma Telefon: +454395 8787
Hjemmeside: www.boconcept.dk
Beskrivelse: BoConcept er Danmarks mest globale møbelkæde med over 250 butikker i 60 lande.Vi sælger kvalitets- og designmøbler ud fra vores egne butikker i København, Ishøj & Århus. Og vi sælger udelukkende egne design med fokus på funktionalitet og tilpassede møbler.BoConcepts tilbyder som noget helt unikt hjemmeindretning, hvor vi tager på besøg i dit hjem og hjælper dig med rådgivning og tips til, hvordan du kan kombinere dine eksisterende møbler med nye møbler.Jeg ser frem til at møde jer alle, enten i netværkene eller i vores butikker i København og Ishøj.

Med venlig hilsen
Jon Henriksen
Partner / Adm. Direktør

BoConcept København & Ishøj
BC Design København A/S

Phone: +45 2710 0116
Mail: jhen@boconcept.dk
Web: www.boconcept.dk

Gruppe: København
Casparij
Virksomhedskultur, branding & strategi
Michael Casparij
Navn: Michael Casparij
Firma: Casparij
Titel: Indehaver & konsulent
Branche:  Virksomhedskultur, branding & strategi
Firma Telefon: +45 26256999
Hjemmeside:  www.casparij.com
Beskrivelse:

Casparij er en konsulentvirksomhed, hvor vores passion er at hjælpe leder og virksomheder til at lykkes med egne og forretningsmæssige drømme. Vi tror på at succes kommer indefra og starter med en bevidsthed om bl.a. svarene på to enkle spørgsmål:

Hvad drømmer vi om at opnå? Hvad er vores formål?

Simple spørgsmål, der dog for mange kan være svære at finde svarene på, uanset om det er som leder eller organisation.

 Vi tager altid afsæt i det DNA der i forvejen er i virksomheden (og dig) og herpå skaber vi bevidsthed om værdien af en stærk og klart kommunikeret virksomhedskultur, for det er vores erfaring at det er det vigtigste fundament for at nå i mål med såvel strategier, trivsel hos medarbejdere og unikke kunderelationer.

 Referencerne og resultaterne vi har opnået med vores kunder er mange, og jeg deler gerne ud af dem, hvis du er nysgerrig på at høre mere om, hvordan vi har skabt unikke resultater gennem vores processer indenfor kulturbranding og strategi.

 Vores ekspertise tilbydes i et mix af personlig mentoring/sparring, foredag, workshops eller skræddersyede forløb. Vigtigst er det, at vi tager afsæt i, hvor du – og din organisation – er i dag, og designer et forløb som bringer dig i mål.

 Jeg er altid interesseret i at mødes, for at se om mit netværk kan bidrage med værdi til din forretning, ligesom jeg altid er nysgerrig for at lære mere om dig og din virksomhed.

 Læs mere på www.casparij.com eller ring til mig på 26256999.

Glæder mig til at høre fra dig

Bedste hilsner

Michael Casparij 

m: +45 2625 6999
e: michael@casparij.com
www.casparij.com

Gruppe: København
Connection Management
Lederuddannelse & Salgstræning
Jesper Winther
Navn: Jesper Winther
Firma: Connection Management
Titel: Direktør & Partner
Branche: Lederuddannelse & Salgstræning
Firma telefon: +45 70251515
Hjemmeside: www.connectionmanagement.dk
Beskrivelse: Beskrivelse af virksomheden

Connection Management A/S er konsulenthuset, som virksomheder ringer til, når det handler om at skabe vedvarende resultater og forretningsmæssige gennembrud gennem meritgivende uddannelser inden for ledelse, salg og serviceudvikling. Vi tilbyder dette gennem både åbne uddannelser og skræddersyede forløb, hvor jeres udfordringer og udviklingsområder er i fokus. Teamet bag Connection Management har demonstreret vedvarende resultater hos vores kunder som inkluderer TRYG, Willis Towers Watson, Kemp & Lauritzen, Glaxo SmithKline, PFA, Rockwool, Novo Nordisk og mange flere.

Vores seniorkonsulenter er kendte for at have lang praktisk erfaring fra det virkelig liv med bred erfaring indenfor både det private og det offentlige. Her har de indgående arbejdet med ledelse, salg og strategiudvikling både i Danmark og internationalt. Vi arbejder med udgangspunkt i tesen, at vi vil løfte produktiviteten med 20 %.

Siden 2017 kan vi desuden, gennem vores søsterselskab, Microlearn, også tilbyde digital læring til træning og kompetenceudvikling.

Microlearn har sat gang i en læringsrevolution. Det skal være slut med at spilde penge på dårlig læring og tidskrævende, demotiverende træningsforløb.

Med microlearning sparer din virksomhed penge uden at gå på kompromis med kvaliteten i læringsindholdet – og er desuden den hurtigste og mest effektive måde at tilegne sig nye kompetencer på.

Hvis du er interesseret i at blive udfordret på ovenstående, så stiller vi gerne op til et gensidigt inspirationsmøde.

Ydelser virksomheden leverer

Ledelses- og salgsudvikling fra top til bund i danske og internationale virksomheder gennem meritgivende uddannelser.

Consulting
Digital læring

Evt. tilbud til andre partnere
Sidder du som leder i dag, så vil Connection Management gerne tilbyde dig en lederdiagnose med opfølgende møde. Her kan du se, hvor du har dine styrker, svagheder og indsatsområder samt hvilke tiltag, der skal til for at gøre dig til den bedst mulige leder.

Ydelser virksomheden efterspørger
Adgang til virksomheder som kunne have interesse for ovenstående.

Se mere på: www.connectionmanagement.dk

Se frem til en åben og berigende dialog

Jesper Winther
Direktør & Partner
Mobil: +45 25374060
Mail: jw@connectionmanagement.dk

Gruppe: København
Corrpro A/S
Rustbeskyttelse
Morten Geisler Schouboe
Navn: Morten Geisler Schouboe
Firma: Corrpro A/S
Titel: CEO
Branche:
Firma telefon:  +45 43 63 14 00
Hjemmeside:
Beskrivelse:
Corrpro A/S eller i daglig tale Dinitrol Danmark, har agenturet på Dinitrol i Danmark.Dinitrol har på verdensplan mere end 70 års erfaring inden for rustbeskyttelse. Vi rustbeskytter alle former for elementer, der kan ruste. Alt fra store kraner og entreprenørmaskiner til biler og scootere. Alt der kan ruste, kan rustbeskyttes. Vores primære forretning er undervognsbehandling af køretøjer, hvor vi er Danmarks største udbyder med centre fordelt over hele landet.

Vi arbejder hele tiden på at gøre VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE endnu bedre! På den måde kan vi altid sikre den bedste kvalitet. Hos Dinitrol er kvalitet og service afgørende for en ordentlig rustbeskyttelse – og vores kunders tilfredshed.

Dinitrols succeshistorie begyndte med en forholdsvis simpel observation: Kirurgiske implantater i stål ruster, hvis de kommer i forbindelse med væske. Dinitrols historie stammer helt tilbage fra 1937 i Göteborg, hvor kirurg og professor Sven Johansson så behovet for at øge rustfrit ståls evne til at modstå rust. Sven opdagede nemlig, at kirurgiske instrumenter af rustfrit stål begyndte at ruste, efter de havde været i forbindelse med væske. Han begyndte herefter at eksperimentere med, hvordan han kunne undgå dette. I 1940’erne blev Sven introduceret for en ny metode til at sømme en brækket lårbensknogle. Men hvordan ville det være muligt at foretage en sådan operation, når selv rustfrie søm ville ruste i forbindelse med væske og i dette tilfælde endda kropsvæske?

Han udviklede en væske, hvor han dyppede søm og skruer i og derved kunne stoppe rusten fra at udvikle sig.  Efter at have set den enestående virkning tog han i 1947 patent på brugen af di-orthe-nitron i forbindelse med rustbeskyttelse i over 25 lande. Herefter kontaktede Sven virksomheden Astra, som hjalp med distributionen og sørgede for, at rustbeskyttelsesproduktet kom ud til de rette forbrugere.

1960 bliver året, hvor Peugeot 203 Saloon får verdens første Dinitrol Behandling i Sverige. På baggrund af den store succes kommer Dinitrol til Danmark allerede fem år senere i 1965, og lige siden har alle danskere kunne give deres bil en rustbeskyttelse af højeste kvalitet.

Dinitrol er meget mere end blot rustbeskyttelse. Dinitrol producerer lim, sealer, spartelmasse osv. All former for kemiske produkter der kan anvendes på køretøjer. De leverer til industri, OEM og er tilstede i mere end 60 lande.

F.eks. I 1982 begyndte Saab at beskytte deres første passagerfly med Dinitrol, sidenhen Lufthansa. Dinitrol bruges i dag i mange forskellige sammenhænge, men det har og er hele vejen igennem det samme unikke og højkvalitets produkt, som vi kender i dag.

 

Med venlig hilsen 

Morten Geisler Schouboe

T 045 43 63 14 00

Mobil +45 40 15 39 31

Corrpro A/S

Dinitrol Danmark

Mail: mgs@dinitrol.dk

Gruppe: København
CRM Nordic
Software
Søren List
Navn: Søren List
Firma: CRM Nordic
Titel: Partner
Branche: Software
Firma telefon: +45 81 61 63 34
Beskrivelse: Hej alle backspinnere…….Jeg glæder mig rigtigt meget til at møde jer alle sammen og lære jer at kende. Golf som netværk er nyt for os men bestemt ikke netværk generelt.
En stor del af vores omsætning kommer fra kunder, vi har mødt gennem netværk, og netop derfor kender vi også betydningen af at spille en aktiv rolle i netværket. At der så ligger indbygget en masse golf spil, det må man jo tage med ☺.Med venlig hilsen
Søren List
Partner
CRM Nordic A/S
sl@crmnordic.dk
Gruppe: København
CSIdata
IT
Christian Skotte Iversen
Navn: Christian Skotte Iversen
Firma: CSIdata ApS
Titel: CEO
Branche: IT
Firma telefon: +45 70216000
Hjemmeside: www.csidata.dk
Beskrivelse: “Komplette IT-løsninger skræddersyet til din virksomhed”. CSIdata er et professionelt IT hus. Vi giver kompetent service og professionel rådgivning indenfor IT i alle afskygninger.

 

Vordingborgvej 69, 4600 Køge
Mobil: + 45 27107750
Mail: christian@csidata.dk

Dagbladet Børsen
Dagblad
Cristina Biondi
Navn: Cristina Biondi
Firma: Dagbladet Børsen
Titel: Chefkonsulent
Branche: Dagblad
Firma telefon: 72423061
Hjemmeside: www.borsen.dk
Gruppe: København
Danbolig
Ejendomsmægler
Nicholai La Cour Mathiesen
Navn: Nicholai La Cour Mathiesen
Firma: Danbolig
Titel: Afdelingsleder
Branche: Ejendomsmægler
Firma telefon: 33782500
Hjemmeside: www.danbolig.dk
Beskrivelse: Vi er en del af danbolig kæden.Vi har eksisteret i 30 år som ejendomsmægler virksomhed. Vi har i dag 15 afdelinger, 91 medarbejdere, fordelt på 9 boligbutikker i København, en i Roskilde, Ringsted, Sorø og Korsør. Derudover har vi en Erhvervsafdeling der tager sig af udlejning, salg af investeringsejendomme, vurderings opgaver, syn- og skønssager, rådgivning i forbindelse med lejesager. Projekt af deling der tager sig af salg af nybyggeri, rådgivning i forbindelse med indretning, udlejning af privatboliger.

Vi har fire værdier der er baggrund for alt vi gør: Handlekraft, På Forkant, Teamwork, Arbejdsglæde.

Derudover har vi standarder for kundetilfredshed som vi måler løbende, samt investerer i løbende uddannelse for vores medarbejdere, for at holde et højt fagligt niveau samt udviklingen i vores teams.

Ser frem til at blive en aktiv del af Backspin Business.

Nicholai La Cour Mathiesen
Daglig Leder

danbolig Frederiksberg C.
Gl. Kongevej 37 A
1610 København V
CVR: 28884885
Tlf.: 33 78 25 00
Mobil: 31 10 93 00
nicholai.mathiesen@danbolig.dk
www.danbolig.dk

Gruppe: København
Danders & More
Advokat
Claus Abildstrøm
Navn: Claus Abildstrøm
Firma: Danders & More
Titel: Partner
Branche: Advokat
Gruppe: København
Dantaxi 4x48
Befordring
Carsten Aastrup
Navn: Carsten Aastrup
Firma: Dantaxi 4×48
Titel: CEO
Branche: Befordring
Firma telefon: +45 48484848
Hjemmeside: www.dantaxi4x48.dk
Beskrivelse:

Dantaxi 4×48 er et dansk-registreret vognmandsejet taxiselskab. Grundlagt 1937. Selskabet har sit nuværende navn og struktur efter en sammenlægning mellem Dantaxi og 4×48 TaxiNord den 1. januar 2017. Selskabets administrerende direktør er Carsten Aastrup. I 2017 havde Dantaxi 4×48 en samlet omsætning på cirka 1.7 mia. kroner. Dantaxi 4×48 udfører taxikørsel i 54 af Danmarks 98 kommuner. Med 1.500 taxier på landsplan, heraf cirka 900 i Region Hovedstaden, er Dantaxi 4×48 landets største taxivirksomhed. Hovedkontoret er beliggende på Kongevejen 135 i Virum, og selskabet driver også et call-center i Aalborg. Fra Aalborg betjenes hovedsagligt kunderne vest for Storebælt. I alt er 120 fuldtidsansatte beskæftiget i administrationen. 800 vognmænd og 3.600 chauffører er tilknyttet Dantaxi 4×48.  Siden 2011 har Dantaxi 4×48 modtaget bestillinger via app’s. I dag har selskabet cirka 375.000 registreret app-brugere. Dantaxi 4×48 står bag den landsdækkende taxi-app’en MOOVE. MOOVE blev lanceret i december 2016, og er af flere medier blevet beskrevet som taxibranchens svar på Uber. MOOVE alene har over 120.000 registreret brugere.

Dantaxi 4×48’s mission er, at tilbyde danskerne nem og hurtig adgang til individuel persontransport med en prisstruktur der er gennemskuelig. Dantaxi 4×48’s vision er, med udgangspunkt i kundernes ønsker og behov, at tage ejerskab til taxien som begreb – samt at være markedsførende indenfor god service, teknologi og tilgængelighed.

Ser frem til at møde netværket og dele viden og erfaringer.

Carsten Aastrup
ca@taxinord.dk

Dantaxi 4×48
Kongevejen 135
2830 Virum
Tlf. 48 48 48 48
Mobil: +45 26735059

Gruppe: København
dsj malergruppe
Maler
Johannes Jakobsen
Navn: Johannes Jakobsen
Firma: dsj malergruppe a/s
Titel: Adm. dir
Branche: Maler
Firma telefon: 44480101
Hjemmeside: www.dsj.dk
Beskrivelse: dsj malergruppe a/s er en moderne håndværks- og servicevirksomhed, med stærke kompetencer indenfor bygningsmaling.Vi er det sikre valg for private kunder der ønsker sikkerhed for ordentligt udført arbejde til aftalt tid og pris, og vi er den professionelle samarbejdspartner for vores erhvervskunder.Virksomheden blev etableret i sin nuværende form i 2004, men har igennem de tilknyttede selskaber en historie der går mere end 60 år tilbage i tiden.

Det er selvstændige virksomheder der med hver deres særpræg og kompetencer indgår i gruppen, og i dag beskæftiger mere end 100 engagerede medarbejdere i et af Danmarks største malerfirmaer.

Gruppe: København
Hent vCard
Fejersen ApS
Tømrer, snedker & entreprenør
Peter Fejersen
Navn: Peter Fejersen
Firma: Fejersen ApS
Titel: Direktør
Branche: Tømrer, snedker & entreprenør
Firma telefon: 46753511
Hjemmeside: www.fejersen.dk
Beskrivelse: FEJERSEN ApS er et velfunderet byggefirma med mere end 50 år på bagen. Vi har stor erfaring med tilbygninger, tagetager, tagudskiftning, vinduesudskiftning, ombygning og renovering af bla. køkken og badeværelser i fag – eller hovedentreprise.
FEJERSEN byggeentreprise as tilbyder sig med en stram projektstyring, evne til nytænkning – og har kapacitet til også i hovedentreprise, at lede større opgaver. FEJERSEN byggeentreprise as udfører gerne specialløsninger inden for alle former for renovering og i den forbindelse også evt. udarbejdelse af myndighedsprojekt.
Gruppe: København
Finansrådgiverne A/S
Pension
Stefan Kercza
Navn: Stefan Kercza
Firma: Finansrådgiverne A/S
Titel: Partner
Branche: Pension
Firma Telefon: +45 28555555
Hjemmeside:  www.finansraadgiverne.dk
Beskrivelse: Finansrådgivernes vision er at hjælpe virksomheder og deres medarbejdere med altid at have de rigtige løsninger på virksomhedens pensionsordning og den vifte af forsikringer, der følger med. Det gør vi gennem altid uvildig rådgivning, der fører til løsninger, der er skræddersyede efter jeres behov. Finansrådgiverne er stiftet af en gruppe partnere, der har baggrund i både pensionsbranchen og erhvervslivet mere generelt, og som har set en mulighed for at hjælpe virksomheder med at skabe endnu større værdi af deres pensionsinvesteringer gennem uvildig nærværende rådgivning.

Finansrådgiverne A/S, Spotorno Alle 8 st, 2630 Taastrup

sk@finansraadgiverne.dk
Telefon +45 28555555

Gruppe: København
Friis rengøring & vinduespolering ApS
Rengøring
Søren Friis
Navn: Søren Friis
Firma: Friis rengøring & vinduespolering
Titel: CEO
Branche: Rengøring
Beskrivelse:

Full service
FRIIS blev etableret som rengøringsfirma i 1987og har siden tilføjet hele paletten af løbende drifts- og serviceopgaver. I dag tilbyder vi danske virksomheder – private som offentlige – en række services indenfor erhvervsrengøringkontorrengøringvinduespoleringejendomsserviceog Facility Management.

Kompetence
Hos FRIIS er vi ikke kræsne – vi hjælper vores kunder med alle de driftsopgaver, der er behov for, så de kan koncentrere sig fuldt og helt om deres kerneforretning. Daglig erhvervsrengøring, ejendomsdrift, trappevask, kantinedrift, snerydning, rengøring efter håndværkere, rengøring af skurvogne, vinduespolering, facaderens og meget andet.

Rene ord for pengene
Hos FRIIS får du en udførlig og tydelig jobbeskrivelse, så det er 100% klart, hvad der skal udføres – inden vi går i gang. Og du får en fast kontaktperson, der har ansvaret for dine opgaver. Vi udfører løbende kvalitetskontrol på alle opgaver.

Vi lægger stor vægt på netværk og bruger kun folk fra vores netværk til alt hvad vi har behov for.

Søren Friis
CEO

Mobil: +45 20222979
Email: sf@friis-ren.dk

Hovedkontor:
Park Alle 373-10
2605 Brøndby

Tlf: 70 20 21 46
Fax: 70 20 21 47

Gruppe: København
Galst Advokataktieselskab
Advokat (H)
Hans Christian Galst
Navn: Hans Christian Galst
Firma: Galst Advokataktieselskab
Titel: Partner
Branche: Advokat (H)
Firma telefon: 33637404
Hjemmeside: www.galst.dk
Beskrivelse: GALST Advokataktieselskab tilbyder juridisk rådgivning til erhvervslivet. Vi bistår alt fra den lille enkeltmandsvirksomhed til den store børsnoterede virksomhed. Vi hjælper vores kunder med at træffe et oplyst valg, og vi fortæller uden omsvøb, hvad den bedste løsning af den præsenterede problemstilling efter vores opfattelse er.Flere end 1.500 danske og internationale erhvervsvirksomheder har allerede overladt deres juridiske problemstillinger til os, og flere kommer til hver dag.Det er vores mål ikke at blive så store, at den personlige kontakt mellem vores kunder og kundens yndlingsadvokat går fløjten – men store nok til at være operationelle i forhold til vores kunders behov.Vi har specialister indenfor følgende områder:

Ansættelsesret
Bestyrelsesarbejde
Ejendomsmæglerjura
Entertainment
Erhvervs- og selskabsret
Fast ejendom & entreprise
Finansiering
Immaterial- & markedsret
Inkasso
Lægepraksis
Rets- & voldgiftssager
Sportsret
Virksomhedsoverdragelse

Læs mere på www.svega.dk

Kontaktinfo:

Hans Christian Galst
advokat (H), partner
hcg@galst.dk

GALST Advokataktieselskab
Gammel Strand 44
DK-1202 København K

CVR 32 28 55 70
www.galst.dk

D (+45) 33 63 74 04 M (+45) 26 12 74 00 T (+45) 33 63 74 00 F (+45) 33 63 74 01

Medlem af AG Legal
www.alliottgroup.net

Gruppe: København
Glostrup Park Hotel
Hotel
Mikael Melander
Navn: Mikael Melander
Firma: Glostrup Park Hotel
Titel:  Direktør
Branche: Hotel
Firma telefon: +45 43 96 00 38
Beskrivelse: Glostrup Park Hotel er med 210 værelser og 26 mødelokaler et af Sjællands største hoteller udenfor København.
Vi henvender os især til virksomheder og forretningsrejsende, der har ærinde i StorkøbenhavnVores beliggenhed, tæt på de store indfaldsveje og 15 minutter fra lufthavnen, giver sammen med de gratis parkeringsfaciliteter åbenlyse fordele for vores gæster.

Udover vores professionelle mødefaciliteter råder vi også over panoramarestaurant i orangeriet med plads til 300 samt Restaurant La Cocotte med en af landets mest anerkendte vinkældre.

Glostrup Park Hotel er derfor også et sikkert valg, når det gælder fester, julefrokoster og gourmetoplevelser.

Se mere på https://www.parkhotel.dk

Med venlig hilsen / Best Regards

Mikael Melander

Adm. direktør/CEO

Glostrup Park Hotel A/S

Mobil: +45 40 35 35 38
mm@parkhotel.dk

Gruppe: København
Group Security
Sikkerhed
Ken Rasmussen
Navn: Ken Rasmussen
Firma: Group Security
Titel:
Branche: Sikkerhed
Firma telefon: +45 53 61 91 21
Hjemmeside: www.groupsecurity.dk
Beskrivelse:
Gruppe: København
Hertels A/S
Kontorforsyninger
Thomas Snor
Navn: Thomas Snor
Firma: Hertels A/S
Titel: Adm. Direktør
Branche: Kontorforsyning
Firma telefon: +45 55721075
Hjemmeside: www.hertels.dk
Beskrivelse: “Hertels A/S – Kontorets bedste ven, når det gælder”
Hertels A/S
Kuhlaus Vej 80
4700 Næstved
Mobil: + 45 58550924
Mail: ts@hertels.dk
Hørsholm Golf Klub
Golf
Christian Overgaard
Navn:  Christian Overgaard
Firma:  Hørsholm Golf Klub
Titel:  Golf Manager
Branche:  Golf
Firma Telefon:  45 76 51 50
Hjemmeside: www.hoersholm-golf.dk
Beskrivelse: Om Hørsholm Golf
Hørsholm Golf er dedikeret til bæredygtighed, og er den ene af kun to danske baner med det internationale miljøcertifikat fra Golf Environment Organisation.
I Hørsholm Golf fokuserer vi ligeledes på at vedligeholde og udvikle gode relationer til erhvervslivet, både lokalt
og nationalt. Og til det har vi et bredt udbud af samarbejdsmuligheder og aktiviteter til virksomheder bl.a. i form af:
– Firmaspilleret. Spilleretten kan være navngiven til én person, der opnår personligt medlemskab med DGU-kort, eller spilleretten kan være unavngiven og kan benyttes af vekslende ihændehavere såsom kunder, forretnings-
forbindelser m.fl.- GolfPas kurser. GolfPas kurset er en rigtig god måde at starte
golfkarrieren på. På kurset får du undervisning i slagteknikkerne og
du kommer ud at spille sammen med øvede golfspillere. Efter endt kursus
har du fået en grundig indføring i golfspillets verden og du er nu
klar til begive dig videre ind i golfverdenen. Kurserne er åbne for
alle, og der er således intet krav om medlemskab. Med vores 2-dages
GolfPas kurser bliver du hurtigt klar til at komme ud at spille på “den
store bane”. Faktisk kommer du allerede på dag 2 ud på den store bane.
Det bliver sjovt og udfordrende.- Store og små golfarrangementer med mulighed for undervisning og leje
af udstyr.- Restaurant Lerbækgaard.- Hyggelige og gode mødefaciliteter, samt mulighed for at afvikle
selskaber.

Hørsholm Golf har en moderne og kommerciel tilgang til golfsporten og
vi byder på en åben og afslappet atmosfære og yder altid en god
service overfor medlemmer, gæster og partnere.

Vi er én af landets største golfklubber, målt på medlemmer, gæster
og bane, og vores 27 huller fordelt på tre 9-huls sløjfer, giver
masser af variation og udfordring til golfspillere på alle niveauer.

Faciliteter i Hørsholm Golf

•    27 hullers naturskøn langbane
•    9 hullers par 3 bane
•    Stor overdækket driving range
•    Short Game Academy
•    Samlede faciliteter
•    Gode parkeringsforhold
•    Café og restaurant
•    Mødefaciliteter (av-udstyr, internet mv.)
Facts / Data
•    Mere end 3000 personer i medlemsbasen (inkl. LoyalTeeClub)
•    Ca. 45.000 besøg årligt på baner og driving range
•    Ca. 35.000 gæster årligt i restauranten og til selskaber
•    Mere end 10.000 modtagere af nyhedsbrev
___

Mvh

Christian Overgaard
Golf Manager

Mobil: +45 22 75 58 12
Fastnet: +45 45 76 51 50
E-mail: co@hoersholm-golf.dk

Hørsholm Golf A/S
Grønnegade 1
2970 Hørsholm
Denmark
www.hoersholm-golf.dk

Gruppe: København
Hent vCard
Inventailor Frederiksberg
Beklædning
Søren John Hansen
Navn:  Søren John Hansen
Firma:  Inventailor Frederiksberg
Titel:  Direktør
Branche:  Beklædning
Firma Telefon:  +45 31327890
Hjemmeside: www.inventailor.dk
Beskrivelse:
Mit navn er Søren John Hansen, jeg har firmaet Inventailor, der tilbyder skræddersyet tøj. Min ambition med Inventailor’s skrædder-syet jakkesæt og skjorter er at tilbyde en unik service til mine kunder.
Det er mig en udsøgt fornøjelse at kunne hjælpe mine kunder med at se velklædt ud, og jeg sætter en ære i mit arbejde. Hver eneste
kunde skal kunne mærke min indlevelse, og at jeg søger deres ønsker, så det handler om det gode skræddersyet håndværk, med
et tvist af de nye moderne produktions teknologier. Det handler altid for mig om at afdække kundens ønsker og behov, det mener jeg er essensen i personlig service.
Derfor sætter vi fokus på personlig interaktion og service. De firmaer vi vælger at samarbejde med leverer beklædningsgenstande til visse prestigefyldte engelske skrædder huse, som stiller store krav til kvalitet og har sans for vigtige detaljer.

Ser frem til at møde jer og tage en dialog om hvor og hvordan vi kan hjælpe hinanden.

Med venlig hilsen
Søren John Hansen
Direktør
Bernhards Bang Vej 39
2000 Frederiksberg

Mail: sh@inventailor.com
Mobile: +45 31327890
Gruppe: København
Ipvision
Telefoni
Kenneth Andreasen
Navn: Kenneth Andreasen
Firma: Ipvision
Titel: Adm. dir.
Branche: Telefoni
Firma telefon: 88887777
Hjemmeside: www.ipvision.dk
Beskrivelse: ipvision a/s udbyder professionelle integrerede telekommunikationsløsninger til erhvervslivet.Vi skaber værdi for vore kunder ved at integrere vor brugervenlige telefoniløsninger med virksomhedens øvrige ERP-, CRM- og forretningssystemer, så kommunikationen mellem virksomhedens kunder og medarbejdere bliver mere effektiv , så både medarbejderne og kunderne sparer arbejdstid og løser sine opgaver hurtigere.

Vore Services er fordelt på :
– komplette telefoniløsninger baseret på omstilling i skyen med Unified Communication og integreret IP- og mobiltelefoni
– Mobiltelefoni på hhv. TDC’s og Telenors mobilnetværk i Danmark og på Telias mobilnetværk i Sverige, og det er 100% valgfrit for brugeren at vælge det netværk der yder den bedste dækning (www.ipvision.dk/multisim)
– MPLS netværk og Internet access
– SIP Trunk
– Hosted Sikkerhed, herunder firewall, antivirus og vpn
– Vi leverer det hele som en turnkey løsning, hvor vi tager hånd om processen

Vi integrerer desuden telefoni med bl.a. mail-/kalendersystemer (Exchange/Outlook, Lotus Notes, Groupwise og Google).

Kenneth Andreasen
Adm. Direktør
________________________
Skodsborgvej 305
DK-2850 Nærum
Tel. : (+45) 88 88 77 77
Dir. : (+45) 88 88 77 70
Fax : (+45) 88 88 77 78
Mobil: (+45) 51 99 00 00
Webshop : webshop.ipvision.dk
Website : www.ipvision.dk
Email : kan@ipvision.dk

Gruppe: København
Kbh Gastro
Restauration
Michael Frahm
Navn: Michael Frahm
Firma: Kbh. Gastro
Titel: Ceo
Branche: Restauration
Hjemmeside: https://kbh-gastro.dk
Beskrivelse: Michael Frahm
Kbh Gastro
Center Boulevard 4
2300 København S
Catering: 20553202
Restaurant: 26443603

Grundlagt i 2016 af de to passionerede iværksættere Michael Frahm og Victor Strecker, forsætter Kbh Gastro Catering med at sætte standarten for kulinarisk ekspertise.

På få år har de to madglade iværksættere opbygget flere anerkendte og succesfulde catering virksomheder, heriblandt Københavner Køkkenet, Fermentabel og Kbh Gastro.

Kombinationen af innovative køkkener, raffineret service og en grøn, bæredygtig profil, arbejder teamet ud fra et enestående fokus: At overgå forventningerne, hver gang vores gæster samles til et måltid.

Vores virksomheder Kbh Gastro, Fermentabel og Københavner Køkkenet har hver deres team, passion og ekspertise. Det gør, at vi i tæt samarbejde på kryds og tværs af virksomhederne har skabt rammen for en kreativ og kulinarisk innovation.

Styrke og svagheder forenes til perfektion. Vi er dedikeret til at dele vores passion, kompromisløse kvalitet og gæstefrihed med vores kunder.

Fra egne venues og frokostordninger, til særlige begivenheder og events, tilbyder vi vores unikke tilgang til spisning. Vi tilpasser, leverer og omfavner alle opgaver.

Gruppe: København
Kvadrat Bolig & Erhverv ApS
Ejendomsmægler
Martin Bjørn
Navn: Martin Bjørn
Firma: Kvadrat Bolig & Erhverv ApS
Titel:
Branche: Ejendomsmægler
Firma Telefon: +45 31 73 43 03
Hjemmeside: www.kvadratbolig.dk
Beskrivelse: Beskrivelse: Kvadrat Bolig & Erhverv ApS 

Kvadrat Bolig & Erhverv

Classensgade 50C

2100 København Ø

Martin Bjørn

mb@kvadratbolig.dk

Gruppe: København
Kysthospitalet
Privat hospital
Frank Odgaard
Navn: Frank Odgaard
Firma: Kysthospitalet
Titel: Overlæge
Branche: Privat hospital
Firma Telefon: +4588774000
Hjemmeside: https://kysthospitalet.dk
Beskrivelse: Kysthospitalet er et moderne privathospital i historiske rammer. Vi tilbyder vores patienter hurtig og sikker diagnose og behandling på højeste faglige niveau, uanset om du kommer som privat person, gennem din sundhedsforsikring eller via ventetidsgarantien i det offentlige. Vores speciallæger har alle mange års erfaring inden for deres specialeområder og på Kysthospitalet har du den samme læge gennem hele behandlingsforløbet. Vi ønsker at skabe en ånd, hvor den gode stemning, den professionelle tilgang og den personlige omsorg mærkes fra første møde.

Med venlig hilsen

Overlæge Frank Odgaard

Ortopædkirurg

Phone: +45 26717707

Mail: frankodgaard@outlook.dk
Web: www.kysthospitalet.dk

Gruppe: København
LE34
Landmåling
Torbjørn Mandahl Pedersen
Navn: Torbjørn Mandahl Pedersen
Firma: LE34
Titel: Partner/Landinspektør/Forretningschef
Branche: Landinspektør
Hjemmeside:  www.le34.dk
Beskrivelse: Torbjørn Mandahl Pedersen
Partner/Landinspektør
Energivej 34
2750 Ballerup
Mobil: +45 2688 3808
Email: tmp@le34.dk
Website: www.le34.dk
Gruppe: København
Mas + Con
Murer
Michael Blom
Navn: Michael Blom
Firma: Mas + Con
Titel: Direktør
Branche: Murer
Firma Telefon:
Hjemmeside: www.mas+con.dk
Beskrivelse: Mas+Con
Vi udfører al slags murerarbejde og er specialister i natursten og designbadeværelser. Udover dette tilbyder vi også bygherrerådgivning, 3D projektering og meget snart også tilstandsrapporter.Vi har altid benytte os af netværk og ved at vi aldrig er bedre end den sidste anbefaling. Vi glæder os til at blive en aktiv del af Backspin Business og står altid til rådighed med vores erfaring.Mvh
Michael Blom

Fredtoftevej 19
2980 Kokkedal

Mob.: +45 26644666
Mail: blommichael@hotmail.com

CVR.: 32 37 22 52
Gruppe: København
House of Excellence
Ure
Hans Hornsleth
Navn: Hans Hornsleth
Firma: MontBlanc
Titel: Managing Director/Owner
Branche: Ure
Firma telefon: 70 23 40 40
Hjemmeside: www.hwexcellence.dk.dk
Beskrivelse: House of Excellence P/S
Aarhusgade 130
2100 København Ø
Mobil: 20 44 05 01
Telefon: 70 23 40 40
Fax: 70 23 44 41
Mail:hkh@hwexcellence.dk
Gruppe: København
Newgotium
Psykologi
Dennis Madsen
Navn: Dennis Madsen
Firma: Newgotium
Titel:  Psykolog
Branche:
Firma Telefon:  +45 31328412
Hjemmeside:  https://www.newgotium.dk
Beskrivelse:  mail: cam@newgotium.dk
Gruppe: København
Premier Cru/Holte Vinlager
Vin
Henrik Nielsen
Navn: Henrik Nielsen
Firma: Premier Cru/Holte Vinlager
Titel: Adm. dir.
Branche: Vin
Firma telefon: 70253252
Hjemmeside: www.premier-cru.dk
Beskrivelse: PREMIER CRU A/S blev grundlagt i 1978 som en engros virksomhed i den danske vinbranche.
I 1992 blev firmaet omdannet til sin nuværende form, og er i dag et dynamisk agent & grossist firma.
Siden 1992 har PREMIER CRU A/S udviklet sig og ekspanderet støt og sikkert, og har i dag et godt eksportgrundlag med samhandelspartnere i Sverige og Tyskland.
På importsiden er PREMIER CRU A/S agenter, med eneforhandling for Spanske, Franske, Italienske, Chilenske, og Argentinske vinhuse. Størstedelen af disse vine afsættes ved egen distribution til nogle af Danmarks større detailkæder, specialforretninger, restauranter m.m. En væsentlig del udgør også salg til andre grossister, hvor der primært arbejdes som agent.
Firmaets struktur er enkelt opbygget med en mindre administration og en sælgerstab med mange års erfaring, der arbejder tæt sammen i det daglige.
Fra 2008 har Premier Cru A/S fået endnu en stor kunde, idet Holte Vinlager bliver knyttet til virksomheden som en af de absolut største kunder. Premier Cru vil bruge Backspin Business til at formidle en mere direkte kontakt til virksomheder, og derigennem skabe et mere dynamisk og personligt salg.
Gruppe: København
Hent vCard
Redmark Statsautoriseret Revisorpartnerselskab
Revision
Mark Leerdrup
Navn: Mark Leerdrup
Firma: Redmark Statsautoriseret Revisorpartnerselskab
Titel: Partner
Branche: Revision
Firma Telefon: +4539163636
Hjemmeside: www.redmark.dk
Beskrivelse: Som Danmarks 7. største rådgivnings- og revisionsvirksomhed er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 230 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder.Det er Redmarks ambition at markere sig som dem, der tilbyder den bedste rådgivning – baseret på stærke faglige og forretningsmæssige kompetencer. Vi vil være markante. Gøre en forskel for vores kunder. Efterlade et tydeligt aftryk. Som dem, der kombinerer topkvalificeret økonomisk rådgivning med menneskelighed og nærvær. Vi vil være lige så kompetente som de største og lige så nærværende som de mindste.Vores kernekompetencer er revision, regnskab, rådgivning, skat og moms. Blandt vores varemærker er et engagement ud over det sædvanlige. For os er du ikke blot et nummer i rækken. Som kunde hos Redmark har du krav på den bedste løsning hver gang.

Med venlig hilsen

Mark Leerdrup
Statsautoriseret revisor
mlh@redmark.dk

 

Gruppe: København
Ruben Svart
Smykke
Ruben Svart
Navn:  Ruben Svart
Firma:  Ruben Svart
Titel:  Designer
Branche:  Smykker
Firma Telefon:  +45 3333 0416
Hjemmeside: www.svart.dk
Beskrivelse:


“Fra håndværk til kærlighed. Fra ord til handling. Fra upoleret vildskab til uendelig skønhed. Fra livets små glæder til de største øjeblikke”


Ruben Svart er et guldsmedeværksted med 12 ansatte beliggende i København. Vi designer, producerer og reparerer smykker, som sælges gennem et bredt net af forhandlere i Danmark.

Om mig:

1977 – 81   Uddannet guldsmed 
1981 – 83   Videruddannet juvelfatter ved Guldsmedskolen,
Hanau, Tyskland 
1985 – 87   Examineret diamantgraderer, Scan. D. N. 
1987   Eget værksted 
1990   Førstepræmie for bedste smykke i De Beers konkurrence
“Diamonds Today”

Jeg ser frem til at møde jer alle og blive en aktiv del af Backspin Business.

Dbh
Ruben Svart
Toldbodgade 31, 2. tv.
1253 København K
Mail: ruben@svart.dk
Telefon: +45 3333 0416

København
Sejling VVS
VVS
Carsten Sejling
Navn: Carsten Sejling
Firma: Sejling VVS
Titel: Ejer
Branche: VVS
Firma telefon: 49180920
Hjemmeside: wwww.sejling.dk
Gruppe: København
SIMGOLF
Simulator golf
Keld Jensen
Navn: Keld Jensen
Firma: SIMGOLF
Titel: Ejer
Branche: Simulator golf
Firma telefon: 38341926
Hjemmeside: www.simgolf.dk
Beskrivelse: HOS SIMGOLF OS FÅR DU NÆSTEN HELE OPLEVELSEN FRA UDENDØRS GOLF. MEN HER REGNER DET ALDRIG, OG DU KAN FÅ KOLDE FADØL MENS DU SPILLER.I SimGolf centeret får du nemlig alt det bedste fra golfen, og kan sortere det ærgelige fra. Vi giver dig de optimale rammer for en afslappende golfoplevelse, med højt til loftet, og kort vej til baren.
Vi glæder os til, at du kommer og oplever, hvor lækkert indendørs golf er.
SIMULATORERNE
Vi bruger kun Full Swing Golf simulatorer. Og dem er vi ikke blege for at prale af: De er nemlig verdens bedste.
Simulatorerne har 688 lasersensore, der fanger boldens bevægelse og spin ned til mindste detalje. De er faktisk så præcise, at boldtypen gør en mærkbar forskel. Fuldstændig ligesom ved udendørs golf som du kender det. Det synes vi selv er ret imponerende.
Nok snak. Du komme til at føle, hvor realistiske de er, når du kommer herind og spiller.

SIMGOLF

Gruppe: København
Spar Nord
Bank
Jesper Slot Jensen
Navn: Jesper Slot Jensen
Firma: Spar Nord
Titel:  Afdelingsdirektør, erhverv
Branche: Bank
Firma telefon: +45 53 54 19 27
Hjemmeside: www.sparnord.dk
Beskrivelse: Spar Nord København
Ved Rådhuspladsen
Regnbuepladsen 5
1550 København V
jes@sparnord.dk
Gruppe: København
Topdanmark
Forsikring
Steen Andersen
Navn: Steen Reippuert Andersen
Firma: Topdanmark
Titel: Salgschef
Branche: Forsikring
Firma telefon: +45 44742252
Hjemmeside: www.topdanmark.dk
Beskrivelse: Topdanmark er sat i verden for at afdække vores kunders forsikrings- og pensionsbehov, så vi kan hjælpe dem, når uheldet er ude, eller når det aktive jobliv stopper. Vi håndterer dette hele tiden, fordi hver 4. dansker, hver 6. virksomhed og næsten hvert 2. landbrug har vist deres tillid ved at vælge Topdanmark. Og dét er vi stolte over. Vi ved godt, at det er en kæmpe opgave, men vi føler nok også alle sammen, at vi hver dag gør vores bedste på Topdanmarks vegne. Det er bare ikke nok.For den enkelte kunde er der kun én ting, der tæller: At han eller hun føler sig godt hjulpet i hver enkelt situation. Hvad skal der til, for at vi på én gang kan blive i stand til at leve op til det? At vi kigger på os selv udefra, og fokuserer på, hvordan Topdanmark skal opleves af kunderne, af medarbejdere som dig og mig og af aktionærerne, for at det gør en forskel. Og at vi stiller skarpt på, hvad det kræver af os som virksomhed.Det afgørende for kunden er:

  • at han eller hun føler sig hørt
  • at han eller hun oplever, at vi giver det nødvendige overblik – ikke mindst over hvem der gør hvad og hvornår
  • at han eller hun får styrket sin tillid til os i hver eneste kontakt

Vi insisterer på hele tiden at nærme os den oplevelse, skridt for skridt. Personligt har jeg 20 års erfaring med salg og rådgivning om forsikringer og pension til virksomheder.

Glæder mig til at møde jer.

Steen Andersen / Exam. Erhvervsassurandør
Erhverv Salg Øst I
E-mail: tsd@topdanmark.dk
Tlf: 44742252 / Mobil: 29446846
Firmatlf.: 70158585

Gruppe: København
"Det at være en del af et netværk er en forretningsmæssig beslutning"