Netværket

 

Her finder du den aktuelle medlemsliste af Backspin Business. Netværket udbygges løbende og den dynamiske proces med at sammensætte et stærkt og harmonisk forretningsnetværk foretages med respekt for ønsket om yderligere udbygning af gruppen.

Et godt netværk er aldrig stærkere end det svageste led. Og udbyttet aldrig større end netværkets indre liv. I Backspin Business er alle medlemmer aktive og væsentlige brikker, der sikrer værdiskabelsen for sig selv og hinanden. Som god netværker er du din egen betydning bevidst, og har gjort dig overvejelser omkring din rolle i gruppen.

Manglende fremmøde er ikke bare et tab for det enkelte medlem, men også for hele grupper der er en ressource mindre.

Har du lyst til at blive en vigtig del af Backspin Business så kontakt os og lad os sammen finde dit udbytte af et aktivt medlemskab.

Michael Jul

Adm. direktør/partner

michael@backspinbusiness.dk

Mobil: 2336 1207

VIRKSOMHED
BRANCHE
MEDLEM
3Ahead ApS
Management konsulent
Jakob Birk Topgaard
Navn: Jakob Birk Topgaard
Firma: 3Ahead ApS
Titel: Partner
Branche: Management konsulent
Firma Telefon: +45 2227 9119
Hjemmeside: www.3ahead.dk
Beskrivelse:
3Ahead Aps
Kongens Nytorv 3, 1
1050 København K.
Telephone: +45 2227 9119
Skype: topgaardjb
Gruppe: København
Apus Denmark
Reklame artikler, golf artikler, profilbeklædning
Henrik Bang
Navn: Henrik Bang
Firma: Apus Denmark
Titel: Ejer
Branche: Reklame artikler, golf artikler, profilbeklædning
Beskrivelse: Apus Denmark – 19 års ekspertise indenfor reklameartikler. Apus Denmark er leverandør af reklameartikler, profilbeklædning, gaver – ja, alt er muligt. Via vores mange år i branchen har vi de rigtige kontakter i Danmark, Europa og Østen. Vi sikrer den rigtige pris – og at varerne leveres til tiden! Vores erfaring er, at vi kan nedsætte jeres årsbudget til reklameartikler med 15 til 20 %. Derfor er vores mål ikke at levere en enkelt ordre til medlemmerne i Backspin Business – vores mål er, at vi sammen gennemgår jeres køb af reklameartikler, og at vi efterfølgende påviser, hvorledes Apus Denmark kan optimere jeres budget. Giv mig et ring – så kigger jeg forbi! Apus Denmark arbejder bla. tæt sammen med følgende virksomheder:* Blockbuster Video Danmark A/S
* ATEA A/S
* Frelsens Hær
* Scania Lastbiler
* Tivoli
* Volvo personvogne
* Alm Brand Forsikring
* Philips
* Wannabee Reklamebureau
* Produktionskompagniet

HENRIK BANG

Phone: +45 27 11 99 55
Email: HB@apusdenmark.dk

Gruppe: København
ARCNordic
Arkitekt
Peter Lindholm Sørensen
Navn: Peter Lindholm Sørensen
Firma: ARCNordic A/S
Titel: CEO
Branche: Arkitekt
Firma telefon: +45 48254466
Hjemmeside: www.arcnordic.dk
Beskrivelse:

Tegnestueprofil

Vi er en arkitekt- og byggerådgivningsvirksomhed, der hjælper dig gennem alle byggeriets faser.

Vi kan hjælpe med det hele

Vores veluddannede og erfarne medarbejdere tager hånd om projektet fra første indledende tanke til det færdige byggeri. Vi kan styre formgivning, materialevalg, konstruktioner, økonomi, miljø, sikkerhed og kvalitet – du vælger.

Drift af bygninger

Vi hjælper også gerne med planlægning og styring af driften og vedligeholdelsen af dine bygninger, ligesom vi støtter dig gennem energioptimeringer og økonomistyring.

Hjælp til planlægning

Arbejder du med større projekter på et overordnet niveau har vi også specialister inden for helhedsplaner, brugerinddragelse og lokalplaner

Jeg ser frem til mange gode timer sammen med jer i både Backspin Business og SideBySide.

Peter Lindholm Sørensen
ARCNordic
Torvet 7
3400 Hillerød
+45 4825 4466
+45 2840 4080
www.t-m.dk

Gruppe: København
BDO
Revision
Dan Bøøk Malmstrøm
Navn: Dan Bøøk Malmstrøm
Firma: BDO
Titel: Partner/Statsaut. Revisor
Branche: Revision
Beskrivelse: BDO – Indlevelse skaber udviklingHvordan skaber du udvikling og sund vækst i din virksomhed? Et godt sted at starte er hos en revisor, der lever sig ind i din virksomheds udfordringer, en revisor, der har erfaring og kompetencer til at yde kvalificeret sparring og en revisor, der har indsigt og mod til at give dig ærlige råd. En sådan revisor finder du hos BDO.Vi er markedsledende inden for revision, regnskab og økonomisk rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder. Mange af vores kunder er helt eller delvis ejerledet, hvorfor vores viden og serviceydelser er udviklet for at løse de udfordringer, som disse virksomheder står overfor.

Vi bidrager til din virksomheds fortsatte udvikling via engageret og kvalificeret sparring, for vores mål er at medvirke til at skabe sund vækst for både din virksomhed og for dig.

Når opgaven kræver det, henter vi ekspertviden i vores specialafdelinger, hvor fagspecialister inden for skat og moms, service og support, it-revision samt virksomhedshandel giver vores kunder velbegrundede råd.

Vi har et indgående kendskab til det lokale erhvervsliv og et stærkt internationalt netværk. Vi er en del af det internationale BDO-netværk, der består af uafhængige medlemsfirmaer verden over. Netværket har over 46.000 medarbejdere i 115 lande.

I Danmark har vi godt 1.000 medarbejdere fordelt på 30 kontorer over hele landet fx i København, hvor 20 statsautoriserede revisorer og 140 medarbejdere er beskæftiget.

Gruppe: København
BoConcept
Boliginteriør
Jon Henriksen
Navn: Jon Henriksen
Firma: BoConcept
Titel: Partner
Branche: Boliginteriør
Firma Telefon: +454395 8787
Hjemmeside: www.boconcept.dk
Beskrivelse: BoConcept er Danmarks mest globale møbelkæde med over 250 butikker i 60 lande.Vi sælger kvalitets- og designmøbler ud fra vores egne butikker i København, Ishøj & Århus. Og vi sælger udelukkende egne design med fokus på funktionalitet og tilpassede møbler.BoConcepts tilbyder som noget helt unikt hjemmeindretning, hvor vi tager på besøg i dit hjem og hjælper dig med rådgivning og tips til, hvordan du kan kombinere dine eksisterende møbler med nye møbler.Jeg ser frem til at møde jer alle, enten i netværkene eller i vores butikker i København og Ishøj.

Med venlig hilsen
Jon Henriksen
Partner / Adm. Direktør

BoConcept København & Ishøj
BC Design København A/S

Phone: +45 2710 0116
Mail: jhen@boconcept.dk
Web: www.boconcept.dk

Gruppe: København
Car Special A/S
Automobiler
Pierre Lynge
Navn: Pierre Lynge
Firma: Car Special A/S
Titel: Direktør/COO
Branche: Automobiler
Firma Telefon: 43 54 30 40
Hjemmeside: www.carspecial.dk
Beskrivelse: Beskrivelse: Car Special A/S
Car Special blev opstartet i 1987 – først som specialværksted med opbygning & renovering af specialbiler – deraf navnet Car Special. Siden har firmaet udviklet sig med salg af både nye og brugte biler, og i 1998 blev vi autoriseret KIA-forhandler, og i dag er Car Special landets største autoriserede KIA-forhandler. Fra 2004 har vi hvert år opnået at blive landets bedst sælgende KIA-forhandler – og det forpligter.Hos os er vores kunder sikret de bedst tænkelige vilkår – uanset om det drejer sig om køb, salg, service, reparation eller rådgivning. Som eksklusiv forhandler har vi stor ekspertise inden for KIA biler samt et professionelt team af dygtige medarbejdere, der ved, hvad det handler om. Fra at have startet det hele som specialværksted, har Car Special i dag udviklet sig til at være totalleverandør inden for bilbranchen. Car Special tilbyder den fulde palette af, hvad kunder måtte forvente i et nutidig bilhus, og vi bestræber os altid på, at vores kunder føler sig velkomne og tilfredse.Klargøringscenter
Car Specials Klargøringscenter er ekspertisemæssigt på højde med de professionelle bilklargøringsfirmaer, der findes i Danmark. Car Specials Klargøringscenter er certificeret Würth Klargøringscenter, hvor alle klargøringsopgaver udføres. Dette er alt fra en forårsklargøring til den komplette klargøring inkl. dybdepolering med lakkonservering. Ved afhentning af en bil, der har fået en komplet og gennemgribende klargøring, udleveres certifikat, som dokumenterer det udførte arbejde.Backspin Business
Car Special har valgt at fortsætte i Backspin Business, da vi oplever, at netværket er sammensat på en måde, så det er i god synergi med den strategi Car Special har fremadrettet. Kontakten til medlemmerne i Backspin giver mening. Det at kunne kombinere forretning med passion står i tråd med de tanker Car Special har for fremtiden, også rent erhvervsmæssigt, da KIA indtil dato ikke har været en stor aktør på erhvervsmarkedet.

Car Special glæder sig til endnu et år netværket, ikke mindst Car Specials kontaktperson, Pierre Lynge, som allerede kender netværket særdeles godt, da også Pierre har deltaget i Backspin Business i hans tidligere ansættelse hos BMW i Lyngby.

Brug os!

Hold jer ikke tilbage, da vi som netværksdeltagere skal hjælpe hinanden.

Car Special A/S
Pierre Lynge
Direktør/COO
pil@carspecial.dk
+45 22 80 05 05

Gruppe: København
Hent vCard
Connection Management
Lederuddannelse & Salgstræning
Jesper Winther
Navn: Jesper Winther
Firma: Connection Management
Titel: Direktør & Partner
Branche: Lederuddannelse & Salgstræning
Firma telefon: +45 70251515
Hjemmeside: www.connectionmanagement.dk
Beskrivelse: Beskrivelse af virksomheden

Connection Management A/S er konsulenthuset, som virksomheder ringer til, når det handler om at skabe vedvarende resultater og forretningsmæssige gennembrud gennem meritgivende uddannelser inden for ledelse, salg og serviceudvikling. Vi tilbyder dette gennem både åbne uddannelser og skræddersyede forløb, hvor jeres udfordringer og udviklingsområder er i fokus. Teamet bag Connection Management har demonstreret vedvarende resultater hos vores kunder som inkluderer TRYG, Willis Towers Watson, Kemp & Lauritzen, Glaxo SmithKline, PFA, Rockwool, Novo Nordisk og mange flere.

Vores seniorkonsulenter er kendte for at have lang praktisk erfaring fra det virkelig liv med bred erfaring indenfor både det private og det offentlige. Her har de indgående arbejdet med ledelse, salg og strategiudvikling både i Danmark og internationalt. Vi arbejder med udgangspunkt i tesen, at vi vil løfte produktiviteten med 20 %.

Siden 2017 kan vi desuden, gennem vores søsterselskab, Microlearn, også tilbyde digital læring til træning og kompetenceudvikling.

Microlearn har sat gang i en læringsrevolution. Det skal være slut med at spilde penge på dårlig læring og tidskrævende, demotiverende træningsforløb.

Med microlearning sparer din virksomhed penge uden at gå på kompromis med kvaliteten i læringsindholdet – og er desuden den hurtigste og mest effektive måde at tilegne sig nye kompetencer på.

Hvis du er interesseret i at blive udfordret på ovenstående, så stiller vi gerne op til et gensidigt inspirationsmøde.

Ydelser virksomheden leverer

Ledelses- og salgsudvikling fra top til bund i danske og internationale virksomheder gennem meritgivende uddannelser.

Consulting
Digital læring

Evt. tilbud til andre partnere
Sidder du som leder i dag, så vil Connection Management gerne tilbyde dig en lederdiagnose med opfølgende møde. Her kan du se, hvor du har dine styrker, svagheder og indsatsområder samt hvilke tiltag, der skal til for at gøre dig til den bedst mulige leder.

Ydelser virksomheden efterspørger
Adgang til virksomheder som kunne have interesse for ovenstående.

Se mere på: www.connectionmanagement.dk

Se frem til en åben og berigende dialog

Jesper Winther
Direktør & Partner
Mobil: +45 25374060
Mail: jw@connectionmanagement.dk

Gruppe: København
Corrpro A/S
Rustbeskyttelse
Morten Geisler Schouboe
Navn: Morten Geisler Schouboe
Firma: Corrpro A/S
Titel: CEO
Branche:
Firma telefon:  +45 43 63 14 00
Hjemmeside:
Beskrivelse:
Corrpro A/S eller i daglig tale Dinitrol Danmark, har agenturet på Dinitrol i Danmark.Dinitrol har på verdensplan mere end 70 års erfaring inden for rustbeskyttelse. Vi rustbeskytter alle former for elementer, der kan ruste. Alt fra store kraner og entreprenørmaskiner til biler og scootere. Alt der kan ruste, kan rustbeskyttes. Vores primære forretning er undervognsbehandling af køretøjer, hvor vi er Danmarks største udbyder med centre fordelt over hele landet.

Vi arbejder hele tiden på at gøre VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE endnu bedre! På den måde kan vi altid sikre den bedste kvalitet. Hos Dinitrol er kvalitet og service afgørende for en ordentlig rustbeskyttelse – og vores kunders tilfredshed.

Dinitrols succeshistorie begyndte med en forholdsvis simpel observation: Kirurgiske implantater i stål ruster, hvis de kommer i forbindelse med væske. Dinitrols historie stammer helt tilbage fra 1937 i Göteborg, hvor kirurg og professor Sven Johansson så behovet for at øge rustfrit ståls evne til at modstå rust. Sven opdagede nemlig, at kirurgiske instrumenter af rustfrit stål begyndte at ruste, efter de havde været i forbindelse med væske. Han begyndte herefter at eksperimentere med, hvordan han kunne undgå dette. I 1940’erne blev Sven introduceret for en ny metode til at sømme en brækket lårbensknogle. Men hvordan ville det være muligt at foretage en sådan operation, når selv rustfrie søm ville ruste i forbindelse med væske og i dette tilfælde endda kropsvæske?

Han udviklede en væske, hvor han dyppede søm og skruer i og derved kunne stoppe rusten fra at udvikle sig.  Efter at have set den enestående virkning tog han i 1947 patent på brugen af di-orthe-nitron i forbindelse med rustbeskyttelse i over 25 lande. Herefter kontaktede Sven virksomheden Astra, som hjalp med distributionen og sørgede for, at rustbeskyttelsesproduktet kom ud til de rette forbrugere.

1960 bliver året, hvor Peugeot 203 Saloon får verdens første Dinitrol Behandling i Sverige. På baggrund af den store succes kommer Dinitrol til Danmark allerede fem år senere i 1965, og lige siden har alle danskere kunne give deres bil en rustbeskyttelse af højeste kvalitet.

Dinitrol er meget mere end blot rustbeskyttelse. Dinitrol producerer lim, sealer, spartelmasse osv. All former for kemiske produkter der kan anvendes på køretøjer. De leverer til industri, OEM og er tilstede i mere end 60 lande.

F.eks. I 1982 begyndte Saab at beskytte deres første passagerfly med Dinitrol, sidenhen Lufthansa. Dinitrol bruges i dag i mange forskellige sammenhænge, men det har og er hele vejen igennem det samme unikke og højkvalitets produkt, som vi kender i dag.

 

Med venlig hilsen 

Morten Geisler Schouboe

T 045 43 63 14 00

Mobil +45 40 15 39 31

Corrpro A/S

Dinitrol Danmark

Mail: mgs@dinitrol.dk

Gruppe: København
CRM Nordic
Software
Søren List
Navn: Søren List
Firma: CRM Nordic
Titel: Partner
Branche: Software
Firma telefon: +45 81 61 63 34
Beskrivelse: Hej alle backspinnere…….Jeg glæder mig rigtigt meget til at møde jer alle sammen og lære jer at kende. Golf som netværk er nyt for os men bestemt ikke netværk generelt.
En stor del af vores omsætning kommer fra kunder, vi har mødt gennem netværk, og netop derfor kender vi også betydningen af at spille en aktiv rolle i netværket. At der så ligger indbygget en masse golf spil, det må man jo tage med ☺.Med venlig hilsen
Søren List
Partner
CRM Nordic A/S
sl@crmnordic.dk
Gruppe: København
Cross Sportswear
Beklædning
Tommy Håkonsson
Navn:  Tommy Håkonsson
Firma:  Cross Sportswear Danmark 
Titel:  CEO
Branche:  Beklædning
Firma Telefon:  +45 60668833
Hjemmeside: www.crosssportswear.dk
Beskrivelse: Cross Sportswear Danmark producerer, importerer, sælger og markedsfører beklædningsmærkevarer inden for sport og mode.Vi arbejder som distributør med mærkerne, Cross Sportswear, Lyle & Scott samt Bellfield Clothing derudover er vi producent og underleverandør til en række mærker inden sport og fitness.Cross Sportswear
Vi er dansk og nordtysk importør af det svenske sports, golf- og skimærke Cross Sportswear som er et innovativt svensk mærke inden for funktionstøj til specielt golf og ski. De er kendt for at bruge en japansk membran som er ekstremt regntæt, åndbar og fleksibel.Lyle & Scott
Lyle & Scott er et hæderkronet engelsk mærke som de fleste kender fra deres guld ørn logo. Lyle & Scott er engelsk hof leverandør blandt andet på grund af deres høje kvalitet i strikvarer. Lyle & Scott har produktion i Skotland og kan inden for btb, levere direkte fra fabrik med broderet firmalogo.Vi er skandinavisk importør af det engelske mærke Bellfield Clothing. Belffield er god kvalitet og design, til en god pris og er målrettet mod det lidt yngere publikum.Vi er lagerførende af alle mærker og leverer derfor også til btb markedet med firmalogoer.

Tommy Håkonsson
Direktør
Mobil: +45 60668833
Mail: tt@crosssportswear.dk

Cross Sportswear Danmark
Byvej 39, Algestrup
4682 Tureby

Tel. +45 60668833

Gruppe: København
Dagbladet Børsen
Dagblad
Allan Hansen
Navn: Allan Hansen
Firma: Dagbladet Børsen
Titel: Kommerciel direktør
Branche: Dagblad
Gruppe: København
Dagbladet Børsen
Dagblad
Cristina Biondi
Navn: Cristina Biondi
Firma: Dagbladet Børsen
Titel: Chefkonsulent
Branche: Dagblad
Firma telefon: 72423061
Hjemmeside: www.borsen.dk
Gruppe: København
Danbolig
Ejendomsmægler
Nicholai La Cour Mathiesen
Navn: Nicholai La Cour Mathiesen
Firma: Danbolig
Titel: Afdelingsleder
Branche: Ejendomsmægler
Firma telefon: 33782500
Hjemmeside: www.danbolig.dk
Beskrivelse: Vi er en del af danbolig kæden.Vi har eksisteret i 30 år som ejendomsmægler virksomhed. Vi har i dag 15 afdelinger, 91 medarbejdere, fordelt på 9 boligbutikker i København, en i Roskilde, Ringsted, Sorø og Korsør. Derudover har vi en Erhvervsafdeling der tager sig af udlejning, salg af investeringsejendomme, vurderings opgaver, syn- og skønssager, rådgivning i forbindelse med lejesager. Projekt af deling der tager sig af salg af nybyggeri, rådgivning i forbindelse med indretning, udlejning af privatboliger.

Vi har fire værdier der er baggrund for alt vi gør: Handlekraft, På Forkant, Teamwork, Arbejdsglæde.

Derudover har vi standarder for kundetilfredshed som vi måler løbende, samt investerer i løbende uddannelse for vores medarbejdere, for at holde et højt fagligt niveau samt udviklingen i vores teams.

Ser frem til at blive en aktiv del af Backspin Business.

Nicholai La Cour Mathiesen
Daglig Leder

danbolig Frederiksberg C.
Gl. Kongevej 37 A
1610 København V
CVR: 28884885
Tlf.: 33 78 25 00
Mobil: 31 10 93 00
nicholai.mathiesen@danbolig.dk
www.danbolig.dk

Gruppe: København
Danders & More
Advokat
Claus Abildstrøm
Navn: Claus Abildstrøm
Firma: Danders & More
Titel: Partner
Branche: Advokat
Gruppe: København
Dantaxi 4x48
Befordring
Carsten Aastrup
Navn: Carsten Aastrup
Firma: Dantaxi 4×48
Titel: CEO
Branche: Befordring
Firma telefon: +45 48484848
Hjemmeside: www.dantaxi4x48.dk
Beskrivelse:

Dantaxi 4×48 er et dansk-registreret vognmandsejet taxiselskab. Grundlagt 1937. Selskabet har sit nuværende navn og struktur efter en sammenlægning mellem Dantaxi og 4×48 TaxiNord den 1. januar 2017. Selskabets administrerende direktør er Carsten Aastrup. I 2017 havde Dantaxi 4×48 en samlet omsætning på cirka 1.7 mia. kroner. Dantaxi 4×48 udfører taxikørsel i 54 af Danmarks 98 kommuner. Med 1.500 taxier på landsplan, heraf cirka 900 i Region Hovedstaden, er Dantaxi 4×48 landets største taxivirksomhed. Hovedkontoret er beliggende på Kongevejen 135 i Virum, og selskabet driver også et call-center i Aalborg. Fra Aalborg betjenes hovedsagligt kunderne vest for Storebælt. I alt er 120 fuldtidsansatte beskæftiget i administrationen. 800 vognmænd og 3.600 chauffører er tilknyttet Dantaxi 4×48.  Siden 2011 har Dantaxi 4×48 modtaget bestillinger via app’s. I dag har selskabet cirka 375.000 registreret app-brugere. Dantaxi 4×48 står bag den landsdækkende taxi-app’en MOOVE. MOOVE blev lanceret i december 2016, og er af flere medier blevet beskrevet som taxibranchens svar på Uber. MOOVE alene har over 120.000 registreret brugere.

Dantaxi 4×48’s mission er, at tilbyde danskerne nem og hurtig adgang til individuel persontransport med en prisstruktur der er gennemskuelig. Dantaxi 4×48’s vision er, med udgangspunkt i kundernes ønsker og behov, at tage ejerskab til taxien som begreb – samt at være markedsførende indenfor god service, teknologi og tilgængelighed.

Ser frem til at møde netværket og dele viden og erfaringer.

Carsten Aastrup
ca@taxinord.dk

Dantaxi 4×48
Kongevejen 135
2830 Virum
Tlf. 48 48 48 48
Mobil: +45 26735059

Gruppe: København
dsj malergruppe
Maler
Johannes Jakobsen
Navn: Johannes Jakobsen
Firma: dsj malergruppe a/s
Titel: Adm. dir
Branche: Maler
Firma telefon: 44480101
Hjemmeside: www.dsj.dk
Beskrivelse: dsj malergruppe a/s er en moderne håndværks- og servicevirksomhed, med stærke kompetencer indenfor bygningsmaling.Vi er det sikre valg for private kunder der ønsker sikkerhed for ordentligt udført arbejde til aftalt tid og pris, og vi er den professionelle samarbejdspartner for vores erhvervskunder.Virksomheden blev etableret i sin nuværende form i 2004, men har igennem de tilknyttede selskaber en historie der går mere end 60 år tilbage i tiden.

Det er selvstændige virksomheder der med hver deres særpræg og kompetencer indgår i gruppen, og i dag beskæftiger mere end 100 engagerede medarbejdere i et af Danmarks største malerfirmaer.

Gruppe: København
Hent vCard
Ekstra Bladet
Medie
Michael Heintzelmann
Navn: Michael Heintzelmann
Firma: Ekstra Bladet
Titel: Bladsalgsdirektør
Branche: Medie
Firma Telefon: +45 3311 1313
Hjemmeside: www.eb.dk
Beskrivelse: JP/POLITIKENS HUS

1. januar 2003 fusionerede Politikens Hus og Jyllands-Posten A/S til JP/Politikens Hus, nu et af Danmarks ledende mediehuse. Morgenavisen Jyllands-Posten blev grundlagt i 1871 og Politiken i 1884.Formålet med JP/Politikens Hus er at udbrede nyheder, skabe debat og underholdning, og at Huset er et af Danmarks ledende medieselskaber på print, digitale og mobile publikationer.

JP/Politikens Hus udgiver tre landsdækkende aviser Ekstra Bladet, Morgenavisen Jyllands-Posten og Politiken – Danmarks ledende daglige aviser.

Vores aktiviteter inkluderer også lokalaviser i såvel Danmark som Sverige, et forlag, udvikling og drift af forskellige digitale platforme, nyhedsservice og andre forretningsområder, som er tilknyttet den primære aktivitet: udbrede nyheder, skabe debat og underholdning på alle medier. Sammen med dette står Huset også for trykning og distribution af aviser.

De senere år har JP/Politikens Hus investeret i udvikling og udvidelse af digitale og mobile platforme, og man kan glæde sig over, at avisernes aktiviteter har en ledende position på print, internettet og på mobile platforme.

Udvikling af vores avisers position på de mobile platforme og på online-tv er fokusområder de kommende år, og signifikante ressourcer er reserveret til innovation og udvikling af disse forretningsområder.

Det er vigtigt for JP/Politikens Hus, at husets tre daglige aviser bevarer deres redaktionelle uafhængighed og individualitet.

Ekstra Bladet

Politiken udgav den 12. februar 1904 første eksemplar af Politikens Ekstra Blad med de seneste telegrammer om krigen mellem Rusland og Japan.
Efterspørgslen var stor, krigen trak ud – Ekstra Bladet var kommet for at blive.

21. juli 1904 blev navnet ændret til Ekstra Bladet, og 1. januar 1905 blev avisen udskilt fra Politiken og en selvstændig redaktion blev etableret. Med Frejlif Olsen som den første chefredaktør overtog Ekstra Bladet rollen som ’boulevard presse’ en titel, som Politiken havde haft indtil da. I 1961 blev avisens størrelse ændret fra broadsheet til tabloid, indholdet blev moderniseret, og fra 1963 blev oplaget øget betydeligt nu med Victor Andreasen som chefredaktør. Samtidig opfandt avisen ord som ’bolighaj’ og ’skrankepave’, og under inspiration af Victor Andreasen blev Ekstra Bladet samfundsrevseren, den afslørende og kritiske vagthund overfor magthavere af enhver art. Avisen skabte desuden skandale ved at vise fotos af topløse piger. Fra 1987 udkom Ekstra Bladet også om søndagen, og de følgende år kom der farver på siderne, først kun på den ene side af papiret senere på begge sider.

Fakta
•    Ekstra Bladet er den bedst sælgende løssalgsavis nogensinde i Danmark, og den mest læste tabloid og ydermere       en yderst sund forretning
•    Ekstrabladet.dk er landets største nyhedssite på internettet og 4. størst af alle danske websites
•    Ekstrabladet.tv er 2. største web-tv – kun overgået af DR
•    Ekstra Bladet er største danske medieforretning på mobile platforme

Ekstra Bladet Bladsalg
Under ledelse af bladsalgsdirektør Michael Heintzelmann, står Ekstra Bladet Bladsalg med sine 25 ansatte for alt salg og distribution af Ekstra Bladet – det trykte og det digitale. Aviserne sælges, i såvel ind- som udland, hos de ca. 6000 forhandlere fordelt over hele landet, i lufthavne, på fly og destinationer uden for landets grænser. Langt de fleste aviser sælges over disken, men nu hvor Ekstra Bladet trykkes kort efter midnat, er det også attraktivt at få levering i postkassen om morgenen.
Bladsalget står for 70 % af indtægterne, de resterende 30 % kommer fra print- og internetannoncer. Størrelsen på oplaget fastsættes fra dag til dag, og er basis for det daglige trykoplag. Årstiden er vigtig, da salget flytter ifm helligdage, ferier og ikke mindst ved ekstraordinære nyheder. Efter endt trykning distribueres aviserne via et finmasket og landsdækkende rutenet til forhandlere, posthuse, lufthavne og budlokaler.
Kundecentret servicerer forhandlere og abonnenter med de mangeartede spørgsmål, der stilles hver dag. Bladsalg, har som resten af Ekstra Bladet, personale på arbejde hver dag, en nødvendighed når et nyt produkt leveres 365 dage om året.
Ekstra Bladets læsere er ’den almindelige dansker’ primært mænd i alderen 30 til 59 år. Hver avis læses gennemsnitligt af 3,8 personer, og hver 3. læser bor i Jylland. Om søndagen er der flere kvinder der læser Ekstra Bladet end de øvrige dage.
Ekstra Bladet er markedsleder med en 66/34 fordeling på løssalget ift. BT, en position der konstant arbejdes på at holde bl.a. ved at sørge for optimale eksponeringer og flest mulige salgssteder.

Jeg glæder mig til at blive en del af Backspin Business og ser frem til god sparring og gode oplevelser sammen.

Michael Heintzelmann
Bladsalgsdirektør
Rådhuspladsen 37
1785 København V
Telefon: +45 3311 1313 Mobil: +45 2010 9077 I Direkte: +45 3347 2661
Email: mih@eb.dk I Web: www.eb.dk I www.jppol.dk

Gruppe: København
Hent vCard
Fejersen ApS
Tømrer, snedker & entreprenør
Peter Fejersen
Navn: Peter Fejersen
Firma: Fejersen ApS
Titel: Direktør
Branche: Tømrer, snedker & entreprenør
Firma telefon: 46753511
Hjemmeside: www.fejersen.dk
Beskrivelse: FEJERSEN ApS er et velfunderet byggefirma med mere end 50 år på bagen. Vi har stor erfaring med tilbygninger, tagetager, tagudskiftning, vinduesudskiftning, ombygning og renovering af bla. køkken og badeværelser i fag – eller hovedentreprise.
FEJERSEN byggeentreprise as tilbyder sig med en stram projektstyring, evne til nytænkning – og har kapacitet til også i hovedentreprise, at lede større opgaver. FEJERSEN byggeentreprise as udfører gerne specialløsninger inden for alle former for renovering og i den forbindelse også evt. udarbejdelse af myndighedsprojekt.
Gruppe: København
Friis rengøring & vinduespolering ApS
Rengøring
Søren Friis
Navn: Søren Friis
Firma: Friis rengøring & vinduespolering
Titel: CEO
Branche: Rengøring
Beskrivelse:

Full service
FRIIS blev etableret som rengøringsfirma i 1987og har siden tilføjet hele paletten af løbende drifts- og serviceopgaver. I dag tilbyder vi danske virksomheder – private som offentlige – en række services indenfor erhvervsrengøringkontorrengøringvinduespoleringejendomsserviceog Facility Management.

Kompetence
Hos FRIIS er vi ikke kræsne – vi hjælper vores kunder med alle de driftsopgaver, der er behov for, så de kan koncentrere sig fuldt og helt om deres kerneforretning. Daglig erhvervsrengøring, ejendomsdrift, trappevask, kantinedrift, snerydning, rengøring efter håndværkere, rengøring af skurvogne, vinduespolering, facaderens og meget andet.

Rene ord for pengene
Hos FRIIS får du en udførlig og tydelig jobbeskrivelse, så det er 100% klart, hvad der skal udføres – inden vi går i gang. Og du får en fast kontaktperson, der har ansvaret for dine opgaver. Vi udfører løbende kvalitetskontrol på alle opgaver.

Vi lægger stor vægt på netværk og bruger kun folk fra vores netværk til alt hvad vi har behov for.

Søren Friis
CEO

Mobil: +45 20222979
Email: sf@friis-ren.dk

Hovedkontor:
Park Alle 373-10
2605 Brøndby

Tlf: 70 20 21 46
Fax: 70 20 21 47

Gruppe: København
Galst Advokataktieselskab
Advokat (H)
Hans Christian Galst
Navn: Hans Christian Galst
Firma: Galst Advokataktieselskab
Titel: Partner
Branche: Advokat (H)
Firma telefon: 33637404
Hjemmeside: www.galst.dk
Beskrivelse: GALST Advokataktieselskab tilbyder juridisk rådgivning til erhvervslivet. Vi bistår alt fra den lille enkeltmandsvirksomhed til den store børsnoterede virksomhed. Vi hjælper vores kunder med at træffe et oplyst valg, og vi fortæller uden omsvøb, hvad den bedste løsning af den præsenterede problemstilling efter vores opfattelse er.Flere end 1.500 danske og internationale erhvervsvirksomheder har allerede overladt deres juridiske problemstillinger til os, og flere kommer til hver dag.Det er vores mål ikke at blive så store, at den personlige kontakt mellem vores kunder og kundens yndlingsadvokat går fløjten – men store nok til at være operationelle i forhold til vores kunders behov.Vi har specialister indenfor følgende områder:

Ansættelsesret
Bestyrelsesarbejde
Ejendomsmæglerjura
Entertainment
Erhvervs- og selskabsret
Fast ejendom & entreprise
Finansiering
Immaterial- & markedsret
Inkasso
Lægepraksis
Rets- & voldgiftssager
Sportsret
Virksomhedsoverdragelse

Læs mere på www.svega.dk

Kontaktinfo:

Hans Christian Galst
advokat (H), partner
hcg@galst.dk

GALST Advokataktieselskab
Gammel Strand 44
DK-1202 København K

CVR 32 28 55 70
www.galst.dk

D (+45) 33 63 74 04 M (+45) 26 12 74 00 T (+45) 33 63 74 00 F (+45) 33 63 74 01

Medlem af AG Legal
www.alliottgroup.net

Gruppe: København
Group Security
Sikkerhed
Ken Rasmussen
Navn: Ken Rasmussen
Firma: Group Security
Titel:
Branche: Sikkerhed
Firma telefon: +45 53 61 91 21
Hjemmeside: www.groupsecurity.dk
Beskrivelse:
Gruppe: København
Hørsholm Golf Klub
Golf
Christian Overgaard
Navn:  Christian Overgaard
Firma:  Hørsholm Golf Klub
Titel:  Golf Manager
Branche:  Golf
Firma Telefon:  45 76 51 50
Hjemmeside: www.hoersholm-golf.dk
Beskrivelse: Om Hørsholm Golf
Hørsholm Golf er dedikeret til bæredygtighed, og er den ene af kun to danske baner med det internationale miljøcertifikat fra Golf Environment Organisation.
I Hørsholm Golf fokuserer vi ligeledes på at vedligeholde og udvikle gode relationer til erhvervslivet, både lokalt
og nationalt. Og til det har vi et bredt udbud af samarbejdsmuligheder og aktiviteter til virksomheder bl.a. i form af:
– Firmaspilleret. Spilleretten kan være navngiven til én person, der opnår personligt medlemskab med DGU-kort, eller spilleretten kan være unavngiven og kan benyttes af vekslende ihændehavere såsom kunder, forretnings-
forbindelser m.fl.- GolfPas kurser. GolfPas kurset er en rigtig god måde at starte
golfkarrieren på. På kurset får du undervisning i slagteknikkerne og
du kommer ud at spille sammen med øvede golfspillere. Efter endt kursus
har du fået en grundig indføring i golfspillets verden og du er nu
klar til begive dig videre ind i golfverdenen. Kurserne er åbne for
alle, og der er således intet krav om medlemskab. Med vores 2-dages
GolfPas kurser bliver du hurtigt klar til at komme ud at spille på “den
store bane”. Faktisk kommer du allerede på dag 2 ud på den store bane.
Det bliver sjovt og udfordrende.- Store og små golfarrangementer med mulighed for undervisning og leje
af udstyr.- Restaurant Lerbækgaard.- Hyggelige og gode mødefaciliteter, samt mulighed for at afvikle
selskaber.

Hørsholm Golf har en moderne og kommerciel tilgang til golfsporten og
vi byder på en åben og afslappet atmosfære og yder altid en god
service overfor medlemmer, gæster og partnere.

Vi er én af landets største golfklubber, målt på medlemmer, gæster
og bane, og vores 27 huller fordelt på tre 9-huls sløjfer, giver
masser af variation og udfordring til golfspillere på alle niveauer.

Faciliteter i Hørsholm Golf

•    27 hullers naturskøn langbane
•    9 hullers par 3 bane
•    Stor overdækket driving range
•    Short Game Academy
•    Samlede faciliteter
•    Gode parkeringsforhold
•    Café og restaurant
•    Mødefaciliteter (av-udstyr, internet mv.)
Facts / Data
•    Mere end 3000 personer i medlemsbasen (inkl. LoyalTeeClub)
•    Ca. 45.000 besøg årligt på baner og driving range
•    Ca. 35.000 gæster årligt i restauranten og til selskaber
•    Mere end 10.000 modtagere af nyhedsbrev
___

Mvh

Christian Overgaard
Golf Manager

Mobil: +45 22 75 58 12
Fastnet: +45 45 76 51 50
E-mail: co@hoersholm-golf.dk

Hørsholm Golf A/S
Grønnegade 1
2970 Hørsholm
Denmark
www.hoersholm-golf.dk

Gruppe: København
Hent vCard
IC Gruppen
IT
Henrik Stig
Navn: Henrik Stig
Firma: IC Gruppen
Titel: CEO
Branche: IT
Telefon: +45 70 10 10 60
Hjemmeside: www.icg.dk
Beskrivelse:

IC Gruppen hjælper små- og mellemstore virksomheder som ekstern IT afdeling. Vores oplevelse er, at mange virksomheder har rigtig travlt i hverdagen – og ofte mangler overblik over de IT muligheder som både kan effektivisere interne omkostninger og arbejdsgange – og ikke mindst skabe fremtidig vækst.

Vi kan også hjælpe din virksomhed med vores kerneydelser:

 • IT sikkerhed
 • IT support og drift
 • Hosting / Cloud løsninger
 • Rådgivning vedr. optimering af jeres IT
 • Rådgivning vedr. lovgivning – f.eks. Persondataforordningen
 • Strategisk sparring omhandlende vækst via effektivitet ​

Se mere på www.icgruppen.dk

 

Innovator
Ejendomsudvikling
Mahad Farah
Navn: Mahad Farah
Firma: Innovater
Titel: Udviklingschef
Branche: Ejendomsudvikling
Firma Telefon:
Hjemmeside: www.innovater.dk
Beskrivelse: Om Innovater
Som professionel og anerkendt aktør på markedet for ejendomsudvikling beskæftiger Innovater sig med udlejning og salg af erhvervsejendomme samt bolig- og detailprojekter til lejere og investorer.Innovater er en know-how baseret virksomhed, der har kompetencer til at styre hele den komplicerede proces – fra en bar mark eller en træt ejendom, til det færdige projekt står klar med nye butikker, boliger, andre erhverv og infrastruktur.Fra detail til byfornyelse
Innovater blev etableret i 2008 og opbyggede igennem de følgende år et stærkt fundament og netværk omkring udviklingen af butikker til detailkæderne.Det har givet styrken til også at løfte større projekter, og de seneste år har Innovater udviklet kombinationsbyggeri og bidraget til byfornyelsen i flere større danske byer.

Innovator A/S

Mahad Farah
UdviklingschefDronningens Tværgade 9B, 1
1302 København K
Mobil: +45 26249125
Mail: mf@innovater.dk

Web: www.innovater.dk
Cvr-nr.: 30 51 70 75
E-fakturering: innovater@invoicedrop.com

Gruppe: København
Inventailor Frederiksberg
Beklædning
Søren John Hansen
Navn:  Søren John Hansen
Firma:  Inventailor Frederiksberg
Titel:  Direktør
Branche:  Beklædning
Firma Telefon:  +45 31327890
Hjemmeside: www.inventailor.dk
Beskrivelse:
Mit navn er Søren John Hansen, jeg har firmaet Inventailor, der tilbyder skræddersyet tøj. Min ambition med Inventailor’s skrædder-syet jakkesæt og skjorter er at tilbyde en unik service til mine kunder.
Det er mig en udsøgt fornøjelse at kunne hjælpe mine kunder med at se velklædt ud, og jeg sætter en ære i mit arbejde. Hver eneste
kunde skal kunne mærke min indlevelse, og at jeg søger deres ønsker, så det handler om det gode skræddersyet håndværk, med
et tvist af de nye moderne produktions teknologier. Det handler altid for mig om at afdække kundens ønsker og behov, det mener jeg er essensen i personlig service.
Derfor sætter vi fokus på personlig interaktion og service. De firmaer vi vælger at samarbejde med leverer beklædningsgenstande til visse prestigefyldte engelske skrædder huse, som stiller store krav til kvalitet og har sans for vigtige detaljer.

Ser frem til at møde jer og tage en dialog om hvor og hvordan vi kan hjælpe hinanden.

Med venlig hilsen
Søren John Hansen
Direktør
Bernhards Bang Vej 39
2000 Frederiksberg

Mail: sh@inventailor.com
Mobile: +45 31327890
Gruppe: København
Ipvision
Telefoni
Kenneth Andreasen
Navn: Kenneth Andreasen
Firma: Ipvision
Titel: Adm. dir.
Branche: Telefoni
Firma telefon: 88887777
Hjemmeside: www.ipvision.dk
Beskrivelse: ipvision a/s udbyder professionelle integrerede telekommunikationsløsninger til erhvervslivet.Vi skaber værdi for vore kunder ved at integrere vor brugervenlige telefoniløsninger med virksomhedens øvrige ERP-, CRM- og forretningssystemer, så kommunikationen mellem virksomhedens kunder og medarbejdere bliver mere effektiv , så både medarbejderne og kunderne sparer arbejdstid og løser sine opgaver hurtigere.

Vore Services er fordelt på :
– komplette telefoniløsninger baseret på omstilling i skyen med Unified Communication og integreret IP- og mobiltelefoni
– Mobiltelefoni på hhv. TDC’s og Telenors mobilnetværk i Danmark og på Telias mobilnetværk i Sverige, og det er 100% valgfrit for brugeren at vælge det netværk der yder den bedste dækning (www.ipvision.dk/multisim)
– MPLS netværk og Internet access
– SIP Trunk
– Hosted Sikkerhed, herunder firewall, antivirus og vpn
– Vi leverer det hele som en turnkey løsning, hvor vi tager hånd om processen

Vi integrerer desuden telefoni med bl.a. mail-/kalendersystemer (Exchange/Outlook, Lotus Notes, Groupwise og Google).

Kenneth Andreasen
Adm. Direktør
________________________
Skodsborgvej 305
DK-2850 Nærum
Tel. : (+45) 88 88 77 77
Dir. : (+45) 88 88 77 70
Fax : (+45) 88 88 77 78
Mobil: (+45) 51 99 00 00
Webshop : webshop.ipvision.dk
Website : www.ipvision.dk
Email : kan@ipvision.dk

Gruppe: København
Mas + Con
Murer
Michael Blom
Navn: Michael Blom
Firma: Mas + Con
Titel: Direktør
Branche: Murer
Firma Telefon:
Hjemmeside: www.mas+con.dk
Beskrivelse: Mas+Con
Vi udfører al slags murerarbejde og er specialister i natursten og designbadeværelser. Udover dette tilbyder vi også bygherrerådgivning, 3D projektering og meget snart også tilstandsrapporter.Vi har altid benytte os af netværk og ved at vi aldrig er bedre end den sidste anbefaling. Vi glæder os til at blive en aktiv del af Backspin Business og står altid til rådighed med vores erfaring.Mvh
Michael Blom

Fredtoftevej 19
2980 Kokkedal

Mob.: +45 26644666
Mail: blommichael@hotmail.com

CVR.: 32 37 22 52
Gruppe: København
House of Excellence
Ure
Hans Hornsleth
Navn: Hans Hornsleth
Firma: MontBlanc
Titel: Managing Director/Owner
Branche: Ure
Firma telefon: 70 23 40 40
Hjemmeside: www.hwexcellence.dk.dk
Beskrivelse: House of Excellence P/S
Aarhusgade 130
2100 København Ø
Mobil: 20 44 05 01
Telefon: 70 23 40 40
Fax: 70 23 44 41
Mail:hkh@hwexcellence.dk
Gruppe: København
Newgotium
Psykologi
Dennis Madsen
Navn: Dennis Madsen
Firma: Newgotium
Titel:  Psykolog
Branche:
Firma Telefon:  +45 31328412
Hjemmeside:  https://www.newgotium.dk
Beskrivelse:  mail: cam@newgotium.dk
Gruppe: København
Nordic Software Company
Digitalt bureau
Tristian Sommer
Navn: Tristian Sommer
Firma: Nordic Software Company
Titel: Partner/CSO & CMO
Branche: Machine learning/Digital strategy
Telefon:  +45 29625133
Hjemmeside: www.nordicsoftwarecompany.dk
Beskrivelse:

Nordic Software Company – Vil du vækste din virksomhed, så er optimering af IT og digital relevans nøgleordene. NSC er et søster selskab til IC Gruppen. Vi arbejder med følgende hovedområder:

 • Website udvikling
 • Webshops
 • Digital markedsføring
 • Artificial Intelligence/Machine Learning

Dit website og din webshop er ikke bare udviddede visitkort! Dit website er måske virksomhedens vigtigste new bizz redskab. Hver eneste gang vi overvejer et køb eller et samarbejde, tjekker vi virksomhedens website eller konkurrenternes priser på nettet- eller også vurderer vi virksomhedens agering på Facebook og Instagram.

Din virksomheds digitale touchpoints skal underbygge din viksomheds værdier. De skal være relevante og opdaterede og ikke mindst være i tråd med din strategi. Og i dag er digitalisering nøgleordet for vækst. Indenfor ganske kort tid, vil A.I. ændre den måde vi alle arbejder og agerer på. Mulighederne i dag er omfattende – og især US og Kina er langt fremme indenfor A.I.

Din virksomhed bør blive datadreven og omstillingsparat til “den nye verden”. Vi hjælper dig igennem faserne og inspirerer dig til at forstå og gribe de teknologiske muligheder – før dine konkurrenter gør det..!

Se mere på www.nordicsoftwarecompany.dk

Gruppe: København
Peacock Travel
Rejsebureau
Christian Torp
Navn: Christian Torp
Firma: Peacock Travel
Titel: CEO
Branche: Rejsebureau
Firma telefon: +45 39618618
Hjemmeside: www.peacocktravel.dk
Beskrivelse: Peacock Travel
Strandvejen 189
2900 Hellerup

Christian Torp
Adm. Dir

+45 39618618
Mail: ct@peacocktravel.dk

Gruppe: København
PRA Invest
Venture
Peter Rohde
Navn: Peter Rohde
Firma: PRA Invest
Titel: CEO
Branche: Venture
Gruppe: København
Premier Cru/Holte Vinlager
Vin
Henrik Nielsen
Navn: Henrik Nielsen
Firma: Premier Cru/Holte Vinlager
Titel: Adm. dir.
Branche: Vin
Firma telefon: 70253252
Hjemmeside: www.premier-cru.dk
Beskrivelse: PREMIER CRU A/S blev grundlagt i 1978 som en engros virksomhed i den danske vinbranche.
I 1992 blev firmaet omdannet til sin nuværende form, og er i dag et dynamisk agent & grossist firma.
Siden 1992 har PREMIER CRU A/S udviklet sig og ekspanderet støt og sikkert, og har i dag et godt eksportgrundlag med samhandelspartnere i Sverige og Tyskland.
På importsiden er PREMIER CRU A/S agenter, med eneforhandling for Spanske, Franske, Italienske, Chilenske, og Argentinske vinhuse. Størstedelen af disse vine afsættes ved egen distribution til nogle af Danmarks større detailkæder, specialforretninger, restauranter m.m. En væsentlig del udgør også salg til andre grossister, hvor der primært arbejdes som agent.
Firmaets struktur er enkelt opbygget med en mindre administration og en sælgerstab med mange års erfaring, der arbejder tæt sammen i det daglige.
Fra 2008 har Premier Cru A/S fået endnu en stor kunde, idet Holte Vinlager bliver knyttet til virksomheden som en af de absolut største kunder. Premier Cru vil bruge Backspin Business til at formidle en mere direkte kontakt til virksomheder, og derigennem skabe et mere dynamisk og personligt salg.
Gruppe: København
Hent vCard
Redmark Statsautoriseret Revisorpartnerselskab
Revision
Mark Leerdrup
Navn: Mark Leerdrup
Firma: Redmark Statsautoriseret Revisorpartnerselskab
Titel: Partner
Branche: Revision
Firma Telefon: +4539163636
Hjemmeside: www.redmark.dk
Beskrivelse: Som Danmarks 7. største rådgivnings- og revisionsvirksomhed er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 230 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder.Det er Redmarks ambition at markere sig som dem, der tilbyder den bedste rådgivning – baseret på stærke faglige og forretningsmæssige kompetencer. Vi vil være markante. Gøre en forskel for vores kunder. Efterlade et tydeligt aftryk. Som dem, der kombinerer topkvalificeret økonomisk rådgivning med menneskelighed og nærvær. Vi vil være lige så kompetente som de største og lige så nærværende som de mindste.Vores kernekompetencer er revision, regnskab, rådgivning, skat og moms. Blandt vores varemærker er et engagement ud over det sædvanlige. For os er du ikke blot et nummer i rækken. Som kunde hos Redmark har du krav på den bedste løsning hver gang.

Med venlig hilsen

Mark Leerdrup
Statsautoriseret revisor
mlh@redmark.dk

 

Gruppe: København
RHB DEVELOPMENT
Ejendomsudvikling
Per Helios
Navn: Per Helios
Firma: RHB DEVELOPMENT
Titel: CEO
Branche: Ejendomsudvikling
Firma telefon: 63436340
Hjemmeside: www.rhbdevelopment.dk
Beskrivelse: RHB Development er stiftet i 2011 i forbindelse med overtagelse af selskaberne i Notabenus koncernen, hvor selskabets stifter har haft en mangeårig ansættelse i ledelsen. Købet sker i forbindelse med den tidligere hovedaktionærs ønske om at trække sig tilbage.Koncernen har i de forløbne 20 år, med succes, udviklet og gennemført projekter indenfor de fleste kategorier af ejendomme på flere geografiske markeder, spændende fra sommerhuse over lejligheder og parcelhuse til dagligvarebutikker og produktionslokaler. Vores kunder har ligeledes været at finde i de fleste segmenter, det værende såvel individuelle købere som pensionskasser og kapitalfonde.

RHB vil fortsætte den samme strategi som har præget virksomheden de forløbne 20 år, hvilket betyder at vi i videst muligt omfang kun går ind i sager, hvor såvel køb, finansiering som salg er sikret – således selskabet alene i begrænset omfang påtager sig investeringsmæssige risici.

Med min indtræden i Backspin Business ser jeg en mulighed for at udvide mit netværk i retninger som jeg ellers ikke normalt arbejder i og kan forhåbentligt bibringe et friskt pust til de øvrige netværksdeltagere. Jeg glæder mig til mange hyggelige og udbytterige timer i jeres selskab.

Mvh
Per Helios
Mobil 21777839

Gruppe: København
RTT
Autoindretning
Claus Jønck
Navn:  Claus Jønck
Firma:  RTT
Titel:  CEO
Branche:  Autoindretning
Firma Telefon:  +45 44 53 55 15
Hjemmeside: www.rtt.dk
Beskrivelse: RTT A/S er totalleverandør til autobranchen. Virksomheden tilbyder en komplet pakke af produkter, services og løsninger indenfor bilpleje, folie, auto-elektronik og varebils-indretning. Ved at samle alle ydelserne sikres tidsbesparelse, høj kvalitet og service.

Jeg ser frem til at møde jer alle, både inde og ude.

Med venlig hilsen
Claus  Jønck

RTT A/S
Transformervej 4
2860 Søborg
Phone: +45 44 53 55 15
Mail: cj@rtt.dk
Homepage: www.rtt.dk

København
Ruben Svart
Smykke
Ruben Svart
Navn:  Ruben Svart
Firma:  Ruben Svart
Titel:  Designer
Branche:  Smykker
Firma Telefon:  +45 3333 0416
Hjemmeside: www.svart.dk
Beskrivelse:


“Fra håndværk til kærlighed. Fra ord til handling. Fra upoleret vildskab til uendelig skønhed. Fra livets små glæder til de største øjeblikke”


Ruben Svart er et guldsmedeværksted med 12 ansatte beliggende i København. Vi designer, producerer og reparerer smykker, som sælges gennem et bredt net af forhandlere i Danmark.

Om mig:

1977 – 81   Uddannet guldsmed 
1981 – 83   Videruddannet juvelfatter ved Guldsmedskolen,
Hanau, Tyskland 
1985 – 87   Examineret diamantgraderer, Scan. D. N. 
1987   Eget værksted 
1990   Førstepræmie for bedste smykke i De Beers konkurrence
“Diamonds Today”

Jeg ser frem til at møde jer alle og blive en aktiv del af Backspin Business.

Dbh
Ruben Svart
Toldbodgade 31, 2. tv.
1253 København K
Mail: ruben@svart.dk
Telefon: +45 3333 0416

København
Sejling VVS
VVS
Carsten Sejling
Navn: Carsten Sejling
Firma: Sejling VVS
Titel: Ejer
Branche: VVS
Firma telefon: 49180920
Hjemmeside: wwww.sejling.dk
Gruppe: København
Sharp Business Systems Danmark AS
Print & Informatik
Torben Lund Rasmussen
Navn: Torben Lund Rasmussen
Firma: Sharp Business Systems Danmark AS
Titel: CEO
Branche: Print & Informatik
Firma telefon: +45 3 11 00 85
Hjemmeside: www.sharp.dk
Beskrivelse:

Velkommen til Sharp

Sharp har, i mere end 100 år, opfundet unikke produkter og løsninger, som forbedrer livskvaliteten for mennesker over hele verden. Sharp’s historie begyndte med opfindelsen af en altid-skarp blyant (heraf navnet ‘Sharp’) og fortsatte med en lind strøm af innovative produkter. Sharp kommercialiserede de første TV og radioer samt verdens første LCD-lommeregnere.

I dag producerer Sharp et bredt sortiment af prisvindende forbruger- & business relaterede produkter. I Europa har Sharp, med succes, valgt at fokuserer på områder som dokumenthåndtering, IT tjenester, SW solutions, digital visualisering samt energi- & butiksløsninger.

I Danmark er Sharp’s primære forretning koncentreret omkring dokumenthåndtering, fladskærmsteknologi, interaktive skærme, videovægge, storformatskærme til digital skiltning, professionelle skærme og møderums teknologi samt IT håndtering, IT sikkerhed, IT management og IT bruger support.

Sharp Danmark er en del af Sharp Business Systems Nordic AB. Vi beskæftiger i dag 30 personer, med hovedkontor i Albertslund.

Torben Rasmussen
Adm. Direktør

Telefon: +45 44858505
Mobil: +45 40871333
Fax: +45 70230340
Mail: torben.rasmussen@sharp.eu

Gruppe: København
SIMGOLF
Simulator golf
Keld Jensen
Navn: Keld Jensen
Firma: SIMGOLF
Titel: Ejer
Branche: Simulator golf
Firma telefon: 38341926
Hjemmeside: www.simgolf.dk
Beskrivelse: HOS SIMGOLF OS FÅR DU NÆSTEN HELE OPLEVELSEN FRA UDENDØRS GOLF. MEN HER REGNER DET ALDRIG, OG DU KAN FÅ KOLDE FADØL MENS DU SPILLER.I SimGolf centeret får du nemlig alt det bedste fra golfen, og kan sortere det ærgelige fra. Vi giver dig de optimale rammer for en afslappende golfoplevelse, med højt til loftet, og kort vej til baren.
Vi glæder os til, at du kommer og oplever, hvor lækkert indendørs golf er.
SIMULATORERNE
Vi bruger kun Full Swing Golf simulatorer. Og dem er vi ikke blege for at prale af: De er nemlig verdens bedste.
Simulatorerne har 688 lasersensore, der fanger boldens bevægelse og spin ned til mindste detalje. De er faktisk så præcise, at boldtypen gør en mærkbar forskel. Fuldstændig ligesom ved udendørs golf som du kender det. Det synes vi selv er ret imponerende.
Nok snak. Du komme til at føle, hvor realistiske de er, når du kommer herind og spiller.

SIMGOLF

Gruppe: København
Spar Nord
Bank
Jesper Slot Jensen
Navn: Jesper Slot Jensen
Firma: Spar Nord
Titel:  Afdelingsdirektør, erhverv
Branche: Bank
Firma telefon: +45 53 54 19 27
Hjemmeside: www.sparnord.dk
Beskrivelse: Spar Nord København
Ved Rådhuspladsen
Regnbuepladsen 5
1550 København V
jes@sparnord.dk
Gruppe: København
TailorMade
IT
Johnny Lindhard
Navn: Johnny Lindhard
Firma: TailorSoft
Titel: CEO
Branche: IT
Firma telefon: +45 4030 2385
Hjemmeside: www.tailorsoft.dk
Beskrivelse:

TailorMade er en softwarevirksomhed, som har specialiseret sig i skræddersyede
ERP systemer til virksomheder, der ikke kan eller vil brugede typiske standardløsninger.

En del af løsningerne er overbygninger på standard ERP systemer, hvor kunden bevarer
det “kendte”, men får en udvidet funktionalitet, så et totalt skift af løsning undgås.
Vi har eksisteret i over 25 år, så den viden om branchen gør, at vi er også med
som sparringspartner/rådgiver for en del af vore kunder.

Alle vore løsninger er Open Source, så kunden selv har mulighed for
at udvikle videre på sin løsning.
Skulle nogle af jer have problemer med jeres nuværende løsning eller
vokset ud af den nuværende, hjælper vi gerne med råd og vejledning, da
man ikke bare skifter sit IT-system.

Johnny Lindhard
Direktør

Tlf.: 4030 2385
Mail: jl@tailorsoft.dk

Gruppe: København
Topdanmark
Forsikring
Steen Andersen
Navn: Steen Reippuert Andersen
Firma: Topdanmark
Titel: Salgschef
Branche: Forsikring
Firma telefon: +45 44742252
Hjemmeside: www.topdanmark.dk
Beskrivelse: Topdanmark er sat i verden for at afdække vores kunders forsikrings- og pensionsbehov, så vi kan hjælpe dem, når uheldet er ude, eller når det aktive jobliv stopper. Vi håndterer dette hele tiden, fordi hver 4. dansker, hver 6. virksomhed og næsten hvert 2. landbrug har vist deres tillid ved at vælge Topdanmark. Og dét er vi stolte over. Vi ved godt, at det er en kæmpe opgave, men vi føler nok også alle sammen, at vi hver dag gør vores bedste på Topdanmarks vegne. Det er bare ikke nok.For den enkelte kunde er der kun én ting, der tæller: At han eller hun føler sig godt hjulpet i hver enkelt situation. Hvad skal der til, for at vi på én gang kan blive i stand til at leve op til det? At vi kigger på os selv udefra, og fokuserer på, hvordan Topdanmark skal opleves af kunderne, af medarbejdere som dig og mig og af aktionærerne, for at det gør en forskel. Og at vi stiller skarpt på, hvad det kræver af os som virksomhed.Det afgørende for kunden er:

 • at han eller hun føler sig hørt
 • at han eller hun oplever, at vi giver det nødvendige overblik – ikke mindst over hvem der gør hvad og hvornår
 • at han eller hun får styrket sin tillid til os i hver eneste kontakt

Vi insisterer på hele tiden at nærme os den oplevelse, skridt for skridt. Personligt har jeg 20 års erfaring med salg og rådgivning om forsikringer og pension til virksomheder.

Glæder mig til at møde jer.

Steen Andersen / Exam. Erhvervsassurandør
Erhverv Salg Øst I
E-mail: tsd@topdanmark.dk
Tlf: 44742252 / Mobil: 29446846
Firmatlf.: 70158585

Gruppe: København
Unified People ApS
Medarbejdertrivsel og organisationsudvikling
Michael Casparij
Navn: Michael Casparij
Firma: Unified People ApS
Titel: Dream creator and mentor
Branche:
Firma Telefon: +45 70209045
Hjemmeside:  http://unifiedpeople.com
Beskrivelse: Vi hjælper ledere og organisationer med at tranformere sig til fremtidens lederskab i en kompleks og hastigt foranderlig verden.Med en holistisk tilgang til mennesker og virksomheder forbinder vi forretninger med drømme og frigiver uudnyttet energi og menneskeligt potentiale. Vi ved, at hele mennesker skaber hele virksomheder, og at det er fundamentet for en succesfuld kultur. Vi tror på, at fremtidens vindere er dem, der formår at skabe en forenet organisations- og brandkultur, hvor alle har hjertet med.Mail: mc@unifiedpeople.com

Gruppe: København
VW Gladsaxe
Automobiler
Lone Jarl
Navn: Lone Jarl
Firma: VW Gladsaxe
Titel: Salgschef
Branche: Automobiler
Firma Telefon: +45 44 575757
Hjemmeside: www.vw-gladsaxe.dk
Beskrivelse: Lidt ekstra af det hele hos Volkswagen Gladsaxe

Hos Volkswagen Gladsaxe er det den gode oplevelse, der er i fokus. Vi ønsker at skabe det lille ekstra, du ikke forventer og som betyder, at du som kunde får en 5 stjernet oplevelse.

Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for at skabe de bedste rammer for dig og dine behov. Det er dig, der er i centrum og vi ringer altid tilbage, hvis du skulle kontakte os forgæves.

Du bliver mødt med et smil, personlig kontakt og personale, der uddannes løbende så vi lever op til de højeste krav i branchen.

Faciliteter
I vores store udstilling kan du se på de mange modeller, og er der brug for vejledning, er vores salgsrådgivere altid klar med professionel rådgivning. Vi har altid friskbrygget kaffe og lidt godt til ganen at byde på.

Vi kan også tilbyde at servicerer din bil om aftenen så den er køreklar næste morgen. Mandag til torsdag har vi åbent til kl. 24:00 på vores værksted, og du kan bestille tid online 24 timer i døgnet syv dage om ugen.

Brugte biler under tag
Vi har udstillet vores brugte biler under tag på Turbinevej 7 i Gladsaxe. Så kan du roligt gå på opdagelse hos os sommer og vinter, og helt tørskoet finde din næste bil.

Vi sælger brugte biler med Total Tryghed. Fra 83,- kr. pr. måned kan du få økonomisk sikkerhed måned for måned uden ubehagelige overraskelser undervejs.

Kundeservice
Vi bestræber os dagligt på at efterleve vores kundeløfte om, at ”Din tilfredshed er vores ansvar”.Vidste du for eksempel, at vi bl.a. tilbyder gratis gennemgang af din bil, når det passer dig? At du har gratis Volkswagen Vejhjælp, hvis det sidste store service er lavet hos os? Eller at vi sørger for, at du kommer videre, når din bil er til service?

Med andre ord, vi er her for dig.
Glæder mig til at møde jer

VW Gladsaxe
Lone Jarl
Salgschef
43223322/30323578
loja@vw-gladsaxe.dk
VW-Gladsaxe.dk
Gruppe: København
Willis Towers Watson
Risk Management
Lars Depping Christensen
Navn: Lars Depping Christensen
Firma: Willis Towers Watson
Titel: CCO
Branche: Risk Management
Firma telefon: 60380622
Beskrivelse: Om Willis Towers WatsonWillis Towers Watson er blandt verdens største virksomheder med speciale i risikostyring. Vi er cirka 40.000 medarbejdere på verdensplan – heraf cirka 450 i Danmark. Vores medarbejdere er højtuddannede specialister inden for Corporate Risk & Broking og Human Capital & Benefits (inklusiv Talent & Rewards). Vores erfaringer dækker alle brancher og virksomheder – verden over.

Vi tænker helst i 360 graders løsninger
Willis Towers Watson er hverken afhængig af partnere, leverandører eller bestemte måder at se verden på. Vi er 100 procent frie og kan vælge netop den unikke kombination af produkter og leverandører, som opfylder kundens og vores krav.

Vores erfaring og store kendskab til markedet giver os det nødvendige overblik, og med en markedsandel på 40 procent kan vi købe ind til den absolut laveste pris og samtidig opnå de bedste betingelser. Vi kan kort sagt tænke løsninger 360 grader rundt – helt uden skyklapper.

Også når det gælder brancher, har vi god indsigt. Vi dækker både store, mellemstore og mindre virksomheder og har global erfaring i alle brancher og segmenter. Og inden for kritiske områder, som f.eks. cyber risk, ledelsesrisici og miljørisici, er der ingen, der slår vores brede erfaringshorisont.

For at tænke ud af boksen må man først ind i den
Skal man bryde en vane, må man naturligvis først kende den til bunds. Derfor er vores primære mission at sætte os grundigt ind i din virksomhed, både hvad angår daglige mønstre, tænkemåde, visioner, ressourcer og risikoprofil.

Vi researcher og interviewer, vi stiller spørgsmål og diskuterer, vi deler erfaring med vores globale netværk og er i det hele taget krævende. Men målet er klart: At kende din virksomhed og dens udfordringer fra først til sidst. At kunne se dine udfordringer både fra ”maskinrummet”, fra bestyrelseslokalet og med alle medarbejdernes øjne.

Det er kun på den baggrund, at vi kan skille alle brikkerne ad og samle dem på en ny, innovativ og værdiskabende måde. Og med den nye indsigt har vi samtidig mulighed for at se i krystalkuglen og vurdere risici og vækstmuligheder i fremtidens perspektiv.

Willis Towers Watson går efter den unikke løsning  
Hos Willis Towers Watson er færdigløsninger ikke en del af værktøjskassen. Vi presser altid os selv det ekstra stykke for at finde den perfekte løsning og forstå vores kunder til bunds.

Denne tænkemåde – kombineret med vores medarbejderes uddannelse og store engagement samt avancerede værktøjer – peger alt sammen frem mod samme mål: At levere den perfekte og unikke løsning, der skaber værdi for dig som kunde.

Lars Christensen
CCO, Partner
Human Capital & Benefits
Mobil: +45 
60380622
Mail: lars.christensen@willistowerswatson.com

Gruppe: København
Willis Towers Watson
Forsikring & Pensionsmægler
Jan Jarlbæk
Navn: Jan Jarlbæk
Firma: Willis Towers Watson
Titel: Practice Leader – Special Risks
Branche: Analytics & Development
Firma telefon: 60380622
Beskrivelse: Om Willis Towers WatsonWillis Towers Watson er blandt verdens største virksomheder med speciale i risikostyring. Vi er cirka 40.000 medarbejdere på verdensplan – heraf cirka 450 i Danmark. Vores medarbejdere er højtuddannede specialister inden for Corporate Risk & Broking og Human Capital & Benefits (inklusiv Talent & Rewards). Vores erfaringer dækker alle brancher og virksomheder – verden over.Vi tænker helst i 360 graders løsninger
Willis Towers Watson er hverken afhængig af partnere, leverandører eller bestemte måder at se verden på. Vi er 100 procent frie og kan vælge netop den unikke kombination af produkter og leverandører, som opfylder kundens og vores krav.Vores erfaring og store kendskab til markedet giver os det nødvendige overblik, og med en markedsandel på 40 procent kan vi købe ind til den absolut laveste pris og samtidig opnå de bedste betingelser. Vi kan kort sagt tænke løsninger 360 grader rundt – helt uden skyklapper.

Også når det gælder brancher, har vi god indsigt. Vi dækker både store, mellemstore og mindre virksomheder og har global erfaring i alle brancher og segmenter. Og inden for kritiske områder, som f.eks. cyber risk, ledelsesrisici og miljørisici, er der ingen, der slår vores brede erfaringshorisont.

For at tænke ud af boksen må man først ind i den
Skal man bryde en vane, må man naturligvis først kende den til bunds. Derfor er vores primære mission at sætte os grundigt ind i din virksomhed, både hvad angår daglige mønstre, tænkemåde, visioner, ressourcer og risikoprofil.

Vi researcher og interviewer, vi stiller spørgsmål og diskuterer, vi deler erfaring med vores globale netværk og er i det hele taget krævende. Men målet er klart: At kende din virksomhed og dens udfordringer fra først til sidst. At kunne se dine udfordringer både fra ”maskinrummet”, fra bestyrelseslokalet og med alle medarbejdernes øjne.

Det er kun på den baggrund, at vi kan skille alle brikkerne ad og samle dem på en ny, innovativ og værdiskabende måde. Og med den nye indsigt har vi samtidig mulighed for at se i krystalkuglen og vurdere risici og vækstmuligheder i fremtidens perspektiv.

Willis Towers Watson går efter den unikke løsning  
Hos Willis Towers Watson er færdigløsninger ikke en del af værktøjskassen. Vi presser altid os selv det ekstra stykke for at finde den perfekte løsning og forstå vores kunder til bunds.

Denne tænkemåde – kombineret med vores medarbejderes uddannelse og store engagement samt avancerede værktøjer – peger alt sammen frem mod samme mål: At levere den perfekte og unikke løsning, der skaber værdi for dig som kunde.

Jan Jarlbæk
Practice Leader – Special Risks
Mobil: +45 60380766
Mail: jan.jarlbaek@willistowerswatson.com

Gruppe: København
Hent vCard
Øens Murerfirma
Entreprenør
Jan Elving
Navn: Jan Elving
Firma: Øens Murerfirma
Titel: Partner
Branche: Entreprenør
Firma telefon: 32648700
Hjemmeside: www.oensmurer.dk
Beskrivelse:

Om Øens

Øens Murerfirma A/S blev etableret i 1991 af murermester Jan Elving. I 1995 kom Thomas Damm ind i firmaet og blev medindehaver af virksomheden i 1997. Øens Murerfirma A/S er et moderne, professionelt og solidt murer- og entreprenørfirma, som løser alle slags renoveringsopgaver på hele Sjælland, fortrinsvis i Storkøbenhavn.

Øens Murerfirma A/S har gennem sin levetid haft en forrygende udvikling og er i dag en af Danmarks største murervirksomheder. Øens Murerfirma A/S har modtaget Gazelle-prisen, for at være en virksomhed i vækst, 5 år i træk (1999-2003) og Øresundsgazelle-prisen i årene 1999 til 2001.
I 2012 er virksomheden hædret med CSR People Prize 2012/+100, blandt andet for sit store arbejde med indslusning af socialt udsatte unge på arbejdsmarkedet.
Vi beskæftiger os hovedsagligt med renovering inden for murer-, beton-, og kloakarbejde, og vi har kapacitet og kompetence til at lede store renoverings- og byfornyelsesopgaver i hovedentrepriser.

Firmaet består af flere selvstyrende afdelinger, og arbejderne inden for jord-, kloak-, beton-, murer- og tømrerfaget udføres som egenproduktion, og de resterende fag udføres i tæt dialog med faste og stabile samarbejdspartnere.

Serviceafdelingen i Øens Murerfirma A/S udfører alt fra udskiftning af én enkelt flise til mindre hovedentrepriser, der ledes af egne byggeledere.

Gruppe: København
Hent vCard
"Det at være en del af et netværk er en forretningsmæssig beslutning"