Hvad vi tilbyder

 

Vores kerneydelse er etablering, drift og udvikling af professionelle erhvervsnetværk. Produktet er tilført nogle nye egenskaber, der adskiller sig fra, hvad man normalt ser. Fælles passion, højt beslutnigsniveau og en professionel ledelse, der tager medansvar for, at du som medlem får udbytte af din aktive deltagelse.

Vores kompetencer inden for rejser, forretningsudvikling, netværk, teambuilding og foredrag er samlet i et unikt koncept for aktive forretningsfolk.

Backspin Business blev etableret i begyndelsen af 2009, og allerede efter et år viste vores koncept sin berettigelse. Vi har en gentegningsprocent på mere end 85%, hvilket er en sikker indikator på, at Backspin Business skaber værdi.

Det indre liv er afgørende for den langsigtede effekt og de faglige foredrag, teambuilding for gruppen og en fuldtidsansat netværkskonsulent skaber et indgående kendskab medlemmerne imellem. Hovedprogrammet for Backspin Business København  findes under afsnittet “Program”. Blandt mange der har gæstet Backspin Business igennem årerne kan nævnes: – Jesper Vollmer Heick, køkkenchef på Amalienborg – Kurt Larsen, bestyrelsesformand i DSV – Brian Mikkelsen, erhvervs- & økonomiminister – Anders Dahl Nielsen, tidligere landsholdspiller – Søren Holmgren – Mikkel Kessler og senest Christian Ørsted. Klik her for at se programmet for 2017.

Bliv medlem

Nyheder

Vi er nået til vejs enden for en helt enestående sæson. Og onsdag d. 25. oktober afgøres det hele. Hvem kan iklæde sig den blå blaser fra InvenTailor og løfte “The Jacket” som et symbol på en en sejr i årets Order of Merit. Det ved vi meget mere om nogle få dage. Dagen vil […]

Backspin Business har sin helt egen Ryder Cup. Et fuldt og helt aldeles set-up, der på alle punkter ligner det som de professionelle afvikler fra d. 27. september 2018 til d. 30. september på Le National i Frankrig. Vi har plads til 24 spillere, der inddeles i to kontinenter. Hvert hold i ens uniform og […]

block_round_image
“Netværk kan være forskellen på overlevelse og konkurs”
Niels Duedahl, Adm. Direktør, Syd Energi
"Det at være en del af et netværk er en forretningsmæssig beslutning"