Hvad vi tilbyder

 

Vores kerneydelse er etablering, drift og udvikling af professionelle erhvervsnetværk. Produktet er tilført nogle nye egenskaber, der adskiller sig fra, hvad man normalt ser. Fælles passion, højt beslutningsniveau og en professionel ledelse, der tager medansvar for, at du som medlem får udbytte af din aktive deltagelse.

Vores kompetencer inden for rejser, forretningsudvikling, netværk, teambuilding og foredrag er samlet i et unikt koncept for aktive forretningsfolk.

Backspin Business blev etableret i begyndelsen af 2009, og allerede efter et år viste vores koncept sin berettigelse. Vi har en gentegningsprocent på mere end 85%, hvilket er en sikker indikator på, at Backspin Business skaber værdi.

Det indre liv er afgørende for den langsigtede effekt og de faglige foredrag, teambuilding for gruppen og en fuldtidsansat netværkskonsulent skaber et indgående kendskab medlemmerne imellem. Hovedprogrammet for Backspin Business findes under afsnittet “Program”. Klik her for at se programmet for 2019.

Bliv medlem

Nyheder

Backspin på besøg på “Borgen” med rundvisning og indlæg af Søren Gade. Herefter var der mulighed for at stille spørsmål og være i åben og ærlig dialog med Søren. Spørgsmålene blev besvaret og krydret med spændende og interessante anekdoter fra den politiske virkelighed. Tak til Søren for den store gæstfrihed og tak til vores medlemmer […]

Med overskriften “kan man måle teamwork” ? blev årets første Business Brunch skudt igang. En ualmindelig god dag på Marienlyst Strandhotel med indlæg fra SideBySide medlem Thomas Liebe/Coastzone, som satte skub i debatten om ledelse og samarbejde. Af stemningen at dømme så tyder det på et trin 2 til efteråret. Foto by Visual/Mark Trustrup.  

jan-jarlbaek
“Spændende, utraditionelt og uformelt netværk der på det varmeste kan anbefales”
Jan Jarlbæk, Sikkerhedsrådgiver.
"Det at være en del af et netværk er en forretningsmæssig beslutning"