BMW Driving Experience

9 september 2013

Kære alle.

Til de som var med i Sønderjylland på virksomhedsbesøg hos Ecco og efterfølgende golf, vil jeg hermed gerne sige tak for nogle spændende og fornøjelige dage. Til alle andre er der kun at sige, kom med næste gang.

Jeg var en af de heldige vindere af BMW Driving Experience 2013 kørekursus. Det blev en dag fuld af hestekræfter – faktisk 19.000 i alt :

Vi var igennem flere øvelser blandt andet var vi  igennem reaktionstest, undvigemanøvre,  kørsel på tid, brems i kurve, og en noget spændende oplevelse med opbremsninger med 80 km/timen kontra opbremsninger med 100 km/time – der blev jeg meget klogere og kan nu bedre forstå grunden til hastighedsbegrænsninger.

Det var også mulighed for at komme med som co-driver på en high-speed runde med blandt andet John Nielsen og Casper Elgaard bag rattet. Jeg kørte med Casper Elgaard, og jeg troede ikke det var muligt at finde en, som kørte hurtigere end min kone – men jeg skal lige love for, at Casper Elgaard gav den gas.

Peter Rohde var også en af de heldige vindere, og han var ude på en hurtig køretur med John Nielsen. Som I kan se af nedenstående billede var han en smule usikker på benene efter turen.

Alt i alt en spændende dag og bilerne, ja de er jo så absolut værd at ønske sig. Tak for turen og tak til BMW Jan Nygaard for en stor oplevelse.

På gensyn på Royal fra Jørgen Andreasen, OneOffice.

Driving_X_2

"Det at være en del af et netværk er en forretningsmæssig beslutning"